Yonca sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 09:53

3 hafta önce buradan araç aldık. Citroen C3 Aircross bej rengi. Aracın hiçbir sıkıntısının olmadığını söylediler. Ekspertize soktuk, yok onlar sokmuş, yok. Araba çalışmamaya başladı. Arıza vermeye başladı. Şansa çalışıyor. Servisine götürdük, araç biz satın almadan önce servise götürülmüş, motorunun ve kayışlarının değişmesi lazımmış. 300 bin lira masraf. Benden aracı geri aldılar 40 bin lira altına, bir de hemen arkasından 70 bin üstüne satışa koydular hatasız diye. Araca lastik aldım, onu yaptır, bunu yaptır, 70-80 bin lira zarardayım ben. Ankara'dan eşimle çocuğumla almaya gittim, mahvolduk yollarda. Bu sorunlardan galeri sahiplerinin de haberleri vardı.

08 Eylül 2024 12:30
Barem Cars Beni Mağdur Etti

Motorun yağ kaçırdığına dair resimler

08 Eylül 2024 12:31

4 ağustosta servise gittiğine dair kayıt

08 Eylül 2024 12:32

6 Eylül tarihinde arabayı benden 900 bine satın alıp kendilerinin sıkıntısız diye 970 bine ilana koyduğuna dair kayıt

10 Eylül 2024 14:46 (Şikayetten 3 gün sonra)
10 Eylül 2024 15:04

Aracın sorunu sadece triger kayışında değildi, motordan yağ sızıntısı olduğu ve o yağların damlayıp triger kayışına zarar verdiği, triger kayışının ve sonrasında motorun değişmesi yönündeydi. Bosch servisinde Sadece triger kayışları değişmiş motor hala yağ kaçırıyordu. Biz almadan önce motoru bir güzel temizlemişsiniz parlatmışsınız bu yüzden ekspertizin raporlarında motorda bir sıkıntı yok diye çıktı zaten. Biz kullandık baktık hala yağ kaçırıyor bu arabanın motoru resimleri de mevcut ekledim. Size satarken tekrar ekspertiz yaptırdınız biz sizin gibi motoru temizleyip parlatmadığımız için bu sefer ekspertizde çıktı yağ kaçırdığı. Ve siz bu arabayı 970 bine hatasız sıkıntısız diye tekrar satışa koydunuz ve birkaç saat içinde sattınız. Yazık gerçekten alan kişilere. Biz bu arabayı bir şekilde satıp alıp parayı döndürceksiniz paranızı kazanacaksınız demek. Vicdan olur insanda Allah korkusu olur, hak yemek sizin bu yaptığınız. Ayrıca ben araca 23 bin liraya lastik aldım size satarken bana satarken verdiğiniz yıpranmış lastiklerinizi geri taktım. Yeniler depomda duruyor. Yeni lastikleri bir de size verecek halim yoktu değil mi? Sonuçta siz beni boşu boşuna lastik zararına da soktunuz. Üzgün olduğunuzu hiç sanmıyorum. Sizin içiniz gayet rahat ama Allah bir yerden illaki çıkartır bu yaptığınızı.

Tunç
Tunç
Şikayeti Çözüldü

Barem Cars tan aldığım aracı 12 saat sonra çekiciye yüklemek zorunda kaldım uzun yola çıkacağımı söyledim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz dediler dağın başında kaldım sonrasında telefona cevap vermediler mahkemeye verdim beni mağdur ettiler aracı alalı bir ay oldu halen sanayiden çıkamadım

Günay
Günay

Yonca hanım keşke araç firması olan barem cars'a Tüketici Mahkemesinde ayıplı maldan dolayı dava açsaydınız faizi ile birlikte ana paranızı geri alabilirdiniz. Tüketicinin Korunması hakkında Kanun'a göre, malın tesliminden itibaren ilk 6 ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilmektedir. Bu durumda, ayıplı mal olduğunu ispat yükümlülüğü satıcıya aittir. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Geçmiş olsun...

Kayram Auto Mağdur Ediyor

24 Haziran 2024 17:53

Atf Motors | Bağcılar Satın Aldığım Araçta Gizlenen Ağır Hasar ve Airbag İşlemi Nedeniyle Mağduriyet

13 Ağustos 2025 12:57
atf-motors-bagcilar-satin-aldigim-aracta-gizlenen-agir-hasar-ve-airbag-islemi-nedeniyle-magduriyet-1.jpg

Pazar Otomotiv (Eyüp) Garantili Araç Satışı Mağduriyeti!

07 Ekim 2024 23:31