Serdal sonuçtan hiç memnun değil

Banabikurye Çalıntı Kargo Fiyaskosu

07 Haziran 2024 11:01

Banabikurye firması ile yaşadığım sorun hakkında şikayetçiyim. 7 Haziran saat 15:00'te bir kurye istedim. Ortaköy'den Şişli 'ye bir cep telefonu gönderilmesi gerekiyordu. Kurye saat 16:00'da telefonunu kapattı ve bugüne kadar kendisine ulaşamadım. Firma ile defalarca iletişime geçmeme rağmen bir sonuç alamadım. Firma, sorumluluk kabul etmeyerek değer kısmına ücret yazmadığım için yardımcı olamayacaklarını belirtti. Oysa açıklama kısmında cep telefonu olduğunu belirtmiştim. Kurye hakkında bilgi istememe rağmen savcılıktan talep edin dediler. Bugüne kadar 440 tane gönderi yapmış biri olarak bu firma sorumluluk kabul etmiyor. Biraz araştırma yapınca kıymetli malların kaybolduğunu öğrendim. Firma, işe aldığı kişilerin sicilinin temiz olup olmadığına bakmadan işe alım yapıyor gibi görünüyor. Bugün hem firmadan hem de kargomu kaybeden kişiden savcılık nezdinde şikayetçi olacağım. Beni mağdur eden bu firmanın ne kadar sorumsuz olduğunu ve bu firma ile çalışacak kişilerin dikkatli olması gerektiğini belirtmek için bu şikayetimi yazıyorum. Bu durumu sosyal medyada duyurmaya çalışacağım.

Serdal
Serdal
07 Haziran 2024 14:37

Şimdi benim kargomu çalan bu kurye nisan ayında bir başka arkadaşımı da mağdur etmiş Ama hala bu firmada gönderi alabiliyor bu kadar ciddiyetsiz bir firma daha görmedim iş akdini fes etmesi gerekirken hala bu kişi gönderi almaya devam ediyor

09 Ekim 2024 15:34
Teslimat ve İade Sorunları

Banabikurye İle Gönderdiğim Paket Ve Kurye Kayboldu, Çözüm Sunulmadı

08 Ağustos 2025 11:09
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Kurye Hizmetinde Adres Hatası Ve İlgisiz Müşteri Temsilcisi Mağduriyeti

17 Eylül 2025 16:22
Seyda sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 19:38

23 Ocak 2024 20:47