Metin sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatakta Çökme Ve Garanti Sorunu

19 Ekim 2024 23:30

1 yıl önce almış olduğumuz Bambi Serenity model yatak kâbusumuz oldu. Sabahları ağrılarla uyanıyoruz, 1 yılda yatağımız çöktü. İncelenmesi için talepte bulunduk, gelen ekip arkadaşları yatağa elleriyle bastırarak çökmediğini söyledi. Bazamız da Bambi değilmiş ve baza kaynaklıymış. Değiştirince ağrılarımız geçecek mi diye sorduğumda, hayır yatak size uygun değil dendi. Biz bel fıtığımız olduğunu ve bize uygun bir yatak istediğimizde Serenity model yatağı yine sizin ekip arkadaşlarınız önermişti, şimdi bize uygun olmadığını ve bu konuda yapabilecek bir şeyleri olmadığını söylüyorlar. Peki, sizler yatağı satarken 2 yıl garanti vermiyor musunuz? Veriyorsanız nasıl bir çözüm bulamayıp yapabilecek bir şeyimiz yok diyorsunuz? Sizin yataklarınız sadece Bambi marka bazalarla mı uyumlu? Eğer öyleyse bunu satış yaparken neden söylemiyorsunuz? Bizler her yıl ceplerimizden para verip yeni yatak mı almak zorundayız ve daha 1 yıllık yataklarımızı çöpe mi atacağız? Bir daha asla Bambi yatak tercih etmeyeceğim ve etrafımdaki tanıdık tanımadık herkesin de tercih etmemesi için elimden geleni yapacağım. Pişmanlıksınız.

21 Ekim 2024 08:04 (Şikayetten 1 gün sonra)
21 Ekim 2024 16:20

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Markamızın ürün ve hizmetleri ile ilgili olarak, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 10:22
Bambi Yatak Çökmesi: Bel Ağrısı Ve İlgisizlik