İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak Bambi Borjen Yatak Pişmanlıktır, Kötü Marka, Kötü Ürün

Bambi Yatak Bambi Borjen Yatak Pişmanlıktır, Kötü Marka, Kötü Ürün
İbrahim
10 Ağustos 2024 22:51

Bambi Borjen yatak 2 yıl olmadan çöktü bel ağrısına sebep oluyor. Firma ürünün arkasında durmuyor. Servis gelmesine rağmen bu üründe bir şey olmadığını dile getiriyor. Hastane raporu mu sunalım? Yatağın iki tarafı da çöktü. Ortası hendek gibi kaldı. Yazık gerçekten çok yazık. Kesinlikle pişmanlık yaratan marka ve ürün. Muhatap bulamıyoruz. Reklamlarınıza ve mağazalarınıza inanarak aldığımız bu ürünü çöpe mi atalım? İki kez kayıt oluşturmama rağmen, temsilcilerle ulaşmak imkansız.

12 Ağustos 2024 08:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

12 Ağustos 2024 15:34

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

İbrahim
14 Ağustos 2024 10:23

Evet görüşme gerçekleşti. Sizin sağlık sorunlarınız bizi bağlamaz, biz bu yatak sağlam diyorsak sağlamdır dediler. Belin ağrısı yatak sertlik seçiminden olurmuş, yatağın bozuk olması için 3cm çökme olması gerekiyormuş. Noter çağırıp ölçtürmek gerekir herhalde. Bu arada gelip bakmaları için de 400 TL istediler. O da tamam gelin dedik inşallah bu ay içinde gelirler. Bambi pişmanlıktır.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
19 Mayıs 2024 11:00
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Bambi'den Aldığım Yatak Ağrı Yaptı, Şikayetim Cevapsız Kaldı

Kemal
25 Nisan 09:39

Trkn
14 Kasım 2024 13:27
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak Borjen Şikayeti

Ahmet