Bambi Ayakkabı Mağduriyetim / İade Politikalarının Olmaması

07 Eylül 2024 17:11

4 Eylül 2024, Çarşamba günü saat 10:45 sularında Nata Vega AVM/Ankara'da bulunan Bambi Ayakkabı mağazasından ayakkabı alışverişi yaptım. Alışverişi yaparken mağazadaki yetkili kişiye ayakkabının sıktığını söyledim, "bir iki saat giyin, ayakkabı açılır, sorun yaşamazsınız" dedi. Eve gittiğimde ayakkabıyı biraz giydim, açılmasını bekledim. Fakat ayaklarım çok acıdığı ve dayanamadığım için ayakkabıyı çıkarttım. Özet olarak, satın aldığım ayakkabı ayağıma olmadı. 2 gün sonra mağazaya gidip, iade etmek istediğimde "iade politikalarının olmadığını" bana söylediler, değişim yapabileceklerini söylediler. Oysa, ürünü alırken bana "iade olmadığını" kimse söylemedi, "sorun yaşarsanız gelin, hallederiz" deyip ürünü bana sattılar.

Değişim olabileceğini söyledikleri için mağazayı biraz dolaştıktan sonra kendime uygun ve ihtiyacım olan hiçbir şey bulamadım. Bu durumda ne yapabileceğimi söylediğimde personeller çok kaba bir şekilde cevaplar verdiler. Mağaza müdürünün geleceğini söylediler, yaklaşık 2 saat mağazada gelmesini bekledim, beni oyaladılar ve söyledikleri bariz yalandı. Şimdi ben bir tüketici olarak asla giyemeyeceğim bir ayakkabı ile ne yapacağım? Müşteri hizmetlerini aradığımda asla kimseye ulaşamadım. Başka mağazaların iade politikası olup da, sizin nasıl olmayabilir? Kafanıza göre kanun mu belirliyorsunuz? Mağaza olarak müşteriye ürün satarken "iade politikasının" olmadığını söylemek zorundasınız.

Mağdur olan ben oldum ve kandırıldığımı hissediyorum. Bu konuda Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuruda bulunacağım. Gerekli merciler aracılığıyla haklarımı arayacağım. Bir daha Bambi Ayakkabı mağazasından hiçbir şey almam, aldırtmam da.

Bambi çok kötüüüü

Kürşat

Onca para veriyoruz sorunu çözen yok boş insanlar

Kürşat

Vok ilgisiz umursamaz kötü bir firmasınız defolu ataklabı satıp iadesini alıyorsunuz ayakkabıdan haber yok kış bitti bizim bottan haber yok yazıklar olsun bedava deseniz bir daha kapınızın önünden geçmem bütün kötü sözleri haketdiyosunuz

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 13:11
Bambi Ayakkabı'dan Aldığım Ürün Sorunlu Çıktı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 10:42

08 Temmuz 2023 22:19