03 Temmuz 2024 12:44

Süreci anlatıyorum ve Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim. Aldığım elbise bambaşka, gelen elbise pazardan alsam daha kaliteli gelirdi. Bir ay boyunca bekledim elbisenin gelmesini ve gelen elbise pazarın bile altında kalitede. Ayrıca, onayladığım tutar 2145 TL iken, kartımdan iznim olmadan 2245 TL çekildi.

Sonrasında yazdım, mailden bir süre beklettiler. Bütün konuşmaları sizlerle paylaşacağım. Yasal olarak iade süreci 15 gün olmasına rağmen, politikamız adı altında 7 günden bahsettiler ve benim kargoyu Çin'e göndermemi istediler ve bunun için ödeme yapmamı istediler.

Fazladan çekilen paranın yurt dışı kargo ücreti olduğunu söylediler. Sadece değişimlerde onlar karşılıyormuş elbiseyi. Tüketici Hakları'na da başvuracağım. Şu elbiseye bu kadar para verdiğime inanamıyorum. Bir de bunun için beni uğraştırıyorlar. Bütün görselleri ve konuşmaları ekliyorum. Ayrıca Instagram'da yazdığım bütün yorumları siliyorlar, aynı ürün gelmediğini söylüyordum, daha fazla insan yanıltılmasın diye.

8 tane fotoğraf ekleyebildim. Olay bu şekilde. Buradan da silin bakalım, silebilecek misiniz? Yanıltmadıklarını iddia ediyorlar. Kusurlu ürün gönderip tüketiciyi fotoğraflarla yanıltıyorlar.

Bahar
Bahar
03 Temmuz 2024 12:44

Benim onayladığım tutar 2149 TL. Banka hesabımdan 2245,95 TL çekilmiş. İznim olmadan onay kodu gelmesine rağmen nasıl fazla para çekilebilir? Ve 2149 TL verdiğim elbise de yukarıda ekte bir ay beklettiniz beni bir de bu elbise için

Gamze
Gamze

Acaba hal edebilidiniz mi

Eda sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 20:32
İade Sürecinde Yaşanan Haksızlık Ve Gecikme Mağduriyeti
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 13:09
Nur sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 15:46