25 Ekim 2024 17:30

Balir gelinlikte nişan kıyafeti diktirmek 4 bin kapora verdik beden ölçülerim alındı istediğim modeli dikebileceklerini söylediler alt ve üst taraf şeklinde 2 kere provaya çağıracağımı söylediler fakat beni sadece üst beden provasına çağırdılar seni alt beden için 2 provaya çağıracağız dediler yaklaşık 2 3 hafta sonra elbisen hazır gelir alabilirsin dediler.

Fakat gittiğimde hüsran yırtmaç kısmı yandan öne gelmiş göğüs kısmındaki detay yok bile bize düzeltebileceğini söylediler teslim almaya gittiğimizde kıyafeti denedim fakat kıyafet saten olduğu için ikinci dikişi kabul etmedi sökük izleri belli ve kıyafet kötü bir şekildeydi bende kıyafet tamam farklı olduğu için almak istemedim.

Bana bizim bu kıyafetten zararımız var ne olacak dediler asıl mağdur biziz deyip mağazan çıktım daha sonra kayınvalidem verilen kaporayı mesaj yolu ile geri istediğinde sizi istesek avukatımıza verip paranın tamamını alırız şeklinde tehdit edildik kaporamızı alamıyoruz mağduriyetimizin giderilmesini istiyorum.

Balir

Bu müşterimiz için çok çaba sarf ettik istediği gibi de oldu ancak başka yerde başka bir ürün daha çok hoşuna gidince siparişini iptal etmek istedi bedenine göre yapılan bir ürün bizde sıkıntı yok. Kapora iadesi için kayınpederi devreye girdi kapora iadesi olmaması gerekirken iade ettik buna rağmen buraya yazması hiç doğru değil ürünü hala duruyor mağdur olan biz olduk.

20 Aralık 2023 18:02

Sebahat Taburoğlu Gelinlik Tam Bir Hayal Kırıklığı