Dursun sonuçtan çok memnun

Balıkesirli Nakliyat Balıkesir 6 Eylül Nakliyat

23 Ocak 2024 22:06

7 Eylül 2023 tarihinde 6 Eylül Nakliyat firmasına, O*** isimli sorumlu kişiye evin videolarını göndererek eşya durumunu bildirdim ve fiyatta anlaştık. Taşıma günü geldiğinde firma çalışanları, 'Biz büyük bir araç alıp gelelim' diyerek ayrıldılar ve bir daha geri dönmediler. Ben, verilen söz üzerine şehir dışından evi taşımak için gelmiştim. Sonrasında aradığımda, 'Eşyanı arabam almaz, büyük aracım yok' dedi ve 'Kusura bakma' diyerek işin içinden çıktı. Daha sonra başka kişilere yönlendirdi fakat onlar da daha ileri tarihler için randevu verdiler. Beni yarı yolda bıraktılar. Bu firmanın kurumsal olmadığını ve güvenilir olmadığını düşünüyorum. Telefonlara bile cevap vermiyorlar. İznimin tükendiğine mi üzüleyim, yoksa onca yolu boşuna mı geldim, ortada kaldığım için mi üzüleyim diye düşünüyorum. Çok mağdur oldum. 'Senin eşyan çok' muhabbeti hiç samimi gelmedi. İnsanları zor durumda bırakıyorlar, verdikleri sözü yerine getirmiyorlar ve söylediklerinin arkasında durmuyorlar. Ayrıca, evden eve WhatsApp grubuna benimle ilgili taşımayı bıraktıklarını duyurarak, diğer taşımacıların fazladan para talep etmesine de neden oldular.

Emel
Emel

Merhabalar firmamızbalikesirli nakliyattır O** Farklı firmanın sahibidir bizimle bir alakası yoktur şikayetinizi yanlış yere yazdınız

27 Eylül 2023 02:49
Pelin Nakliyat (Diyarbakır) Taşınma Hizmetinde Yaşanan Sorunlar
Pelin Nakliyat (Diyarbakır) Taşınma Hizmetinde Yaşanan Sorunlar
Mali sonuçtan hiç memnun değil

Protrans Evden Eve Nakliyat Hasar Verdi

21 Kasım 2023 11:56