Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 21:37

Şok marketten aldığım uskumru fileto ürünü fileto şeklinde değildi. Hepsinin kılçığı sırt yüzgeçleri üzerindeydi. Tek tek kılçıklarını ayırıp tekrar fileto çıkardım. Balığın kafasını koparıp ortadan ikiye kesip içini dahi doğru düzgün temizlemeden poşetlemişler. Bir de paketin üzerinde pişirmeye hazır yazmışlar. Fabrika yetkililerine sorarım aranızda bu paketten çıkan ürünü bu şekilde pişirip yiyecek bir babayiğit var mı? Uzun zamandır ürünlerinizi kullanmaktayım. Git gide kaliteyi düşürmeniz yetmedi artık vasat denilecek ürünleri pakete karıştırır oldunuz. Kalamarın sertliği olsun karidesin küçüklüğü olsun midyelerin iyi temizlenmemesi ve mezgit balığında ki aşırı fiyat artışı derken uskumru da bu hale geldiyse sizinle vedalaşma vakti geldi sanırım. Ürünlerinizi onlarca arkadaşıma tavsiye ediyordum artık utanır oldum. Fresh balık benim için bitmiştir.

Vildan sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 21:16

03 Ağustos 2023 16:30
Burak sonuçtan çok memnun

12 Mart 2025 16:22
"Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Şok marketin sorumsuzluğu soğuk zincirin bozulması aslında sorun. Siz yinede balıkdünyası olarak ürününüzün arkasında durduğunuz için teşekkür ederim. Hediye ürün kolisi içinde ayrıca teşekkür ederim."
Dondurulmuş Uskumru Fileto Kalitesi Hakkında Endişeler
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Balık Dünyası Çürümüş Uskumru Satışı

05 Temmuz 2023 19:39
Balık Dünyası Çürümüş Uskumru Satışı
Mehmet sonuçtan çok memnun

06 Nisan 2024 18:29
"Şikayet var `a yapmış olduğum şikayet den sonra tarafımca balık dünyası yetkilisi tarafından arandım ve yapmış oldukları hata için tarafıma özürlerini ilettiler, ve tarafıma özür için hediye koli yolladılar ilgilendikleri ve yaptıkları özür için kendilerine ve şikayet Var a teşekkür ediyorum,"
Balık Dünyası Yeni Tarihli Ürüne Eski Ürün Yerleştirmiş
Balık Dünyası Yeni Tarihli Ürüne Eski Ürün Yerleştirmiş