Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Tomografi Doktoru Görevini Yapmıyor

09 Aralık 2023 00:02

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acil kırmızı alana ambulansla getirildi. Tomografi çekildi, 4 saat oldu, rapor yok, sonuç yok. Tüm tahliller çıktı. Sadece tomografi raporunu yazacak doktorun, raporu sisteme yüklememesi nedeniyle kalp hastası annem buz gibi yerde bekletiliyor. Daha kaç saat sonra yükleyeceği belli değil. Düşünün ki kırmızı alan, en ağır hastaların olduğu bölüm. Muamele bu. O rapor olmadan ilaç yazılamıyor, buradan da çıkamıyoruz. İnsan sağlığı bu kadar değersiz olmamalı. İnsanlara eziyet edilmemeli. 8 Aralık 2023, saat 23:38'de görevli kim ise araştırılmasını istiyorum. Acil Tomografi bölümünde görevli kişilerin yanına defalarca gittim. Doktora ilettik, 'o ne zaman isterse o zaman yazar' dediler. Hangi raporu kaç saat sonra yazmış ve kaç kişi mağdur olmuş araştırılsın. Şikayetçiyim.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir'deki Hastane Deneyimi

02 Ağustos 2024 13:57
izmir-demokrasi-universitesi-buca-seyfi-demirsoy-egitim-ve-arastirma-hastanesi-izmirdeki-hastane-deneyimi-1.pdf

13 Aralık 2023 15:12

31 Ekim 2023 17:42