Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çalışanların Hasta Yakınlarına Yaklaşımları

30 Haziran 2023 14:58

Çiğli araştırma Hastanesi kadın doğum polikliniğinde kadın güvenlik görevlisi içeride yatan hastam (ablam) 30 dakika kadar bir süre önce doğum yaptığını, tek başına olduğunu söylememe rağmen, durumu sakin ve açıklıkla belirtmeme rağmen annem ihtiyaçlarını almak için çıktı tek kaldı diye bastıra bastıra söylememe rağmen beni içeri almadı. Kovar gibi gönderdi. Hastane protokolleri olabilir ancak nedeni ne olursa olsun öncelik hastaya saygı insana saygı olmalıdır. En azından hassasiyet gösterilebilir. Oyun oynamıyoruz. Bekleyen tüm hastalar ve yakınları endişeli, meraklı. Hiç kimseye böyle davranılmasını sağlıklı bulmuyorum. Bende bir sağlık kuruluşunda çalışıyorum. Ancak çalıştığım kurumun önceliği her zaman hasta ve yakınının sağlıklı ve mutlu olmasıdır. Çalışanların yoğun stres ve tempoyla gün geçirdiklerini bilerek saygı duyuyorum ve biraz hassasiyet rica ediyorum. Tekrar altını çizmek isterim. Yalnız olmasına rağmen içeri alamasanız dahi en azından daha ılımlı olabilirsiniz. Çok zor olmamalı. Böyle bir kurumda çalışıyorsanız gerekliliklerini de dikkate almalısınız.

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çiğli Eğitim Araştırma Kadın Doğum Acil

26 Temmuz 2024 11:37

Hastanede Gebelik Takibi Ve İletişim Sorunları

11 Mart 2025 20:59

İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastane Ziyaretimde Yaşadığım Olumsuz Deneyim

02 Mayıs 2024 14:46

Sağlık Hizmetlerinde Saygısızlık Ve İlgisizlik

21 Nisan 2025 02:45

Aksaray Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Servisi Kıvırcık Saçlı Hemşire

09 Mart 2024 01:39