Numan sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Pulsar N250 Yağ Kaçağı

Bajaj Pulsar N250 Yağ Kaçağı
22 Ekim 2023 18:17

Haziran ayında aldığım Bajaj Pulsar N250 model motosikletimde 500 km'den beri motor bloğunda yağ kaçağı mevcut. 500 km bakımına balcı motor servisine giderek bakımını yaptırdım ve yağ kaçağını belirttim. Tamir ettiklerini sorun kalmadığını belirttiler lakin motor blogu şu an yağ içinde. Tekrar gittiğimde bu şekilde kullanmanın bir sakıncası olmadığını fabrikadan parça sipariş ettiklerini belirttiler ama yaklaşık 2 ay geçti herhangi bir dönüş olmadı. Açıkçası markanın kalitesini oldukça düşüren bu durum karşısında umarım bir muhatap bulabilirim.

08 Eylül 2025 22:42

Motorun garantisi bitti contayı ve külbütör kapağını kendim 3500 TL vererek değiştirttim özel serviste

08 Eylül 2025 22:42

Bajaj markasını da sıfır olarak bir daha almam ders oldu bu

Yorumlar (9)

Sa Ha
Sa Ha

Herkese selamlar bu bilgi paylaşmak isterim belki sizde de olur olmaz demeyin ben bile şaşırdım tam 2 sene aynı sorunla artı tabi yağ ekşitmesi bildiğiniz şey Kısa kesim her şeyden önce motorun önünde bildiğiniz gibi yağradi var benden size tavsiye ondan gelen 2presli hortumu kontrol edin. Yolunuz daima açık olsun

Sorunu nasıl çözdünüz ve sorun neymiş şu an aynı şeyleri bende yaşıyorum.

Ali

Sorun tam olarak neymiş hocam hâlâ bu şekilde mi kullanıyorsun? Aynı sorunu yaşıyorum iş okul elim ayağım şu an motor bu sorunu atlatmam lazım, kusura bakma gece gece rahatsız ediyorum.

Hocam sorunu çözdünüz mü

Ali

Sorun çözüldü mü hocam, aynı sorunu yaşıyorum detaylı bir açıklama yaparsan çok sevinirim

Ali

Bu şekilde mi kullanıyorsun sorunun ne olduğunu söylediler mi bari? Zahmet veriyorum gece gece kusura bakma

Numan

Yok dostum ücretle yaptırmamı tavsiye ediyorlar arkadaşlar

Süper
Süper

Sorunun çözüldü mü hocam

Numan

Yok ya nerdeee. Adamlar servis randevusu bile vermiyor. Anlamadığım konu madem ilgikenmicekler ne diye garanti vadediyorlar

Bajaj Servisi Motordan Anlamıyor

Leyla
02 Temmuz 2024 20:23
Bajaj Servisi Motordan Anlamıyor
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
28 Aralık 2023 14:34