İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
18 Mayıs 2023 12:14

2023 model dominar 400 e sahibim. Aldığım günden itibaren fark ettiğim ekran göstergesindeki gecikme ve rakamların bir kısmının silik görünmesi sorununu servise bildirdim. Garanti kapsamında ekran değişimi yapıldı ancak ekran yine aynı şekilde km göstergesindeki rakamlar silik görünüyor. Bence kronik bir problem, başka kullanıcıların çekmiş olduğu videolarda da bunu gözlemledim.

Arka freni kullandığımda ince bir sürtme sesi geliyor. Disk mi balatamı bilmiyorum servise bunu en az 4 kez bildirdim. Parça değişi talep ediyorum. Temizledik deyip çözüldüğünü söylüyorlar ancak sorun düzelmiyor. Zamanla geçer deyip, geçmezse gelin diyor. NS200 modelinde iki kez disk yamulması yaşadım garantiye girmeyen bir parça olduğu belirtiliyor, tekrar böyle bir durum içine girmek istemiyorum. Böyle bir hizmet anlayışı olamaz.

Basit ama rahatsız edici bir detay ise motorun gidon tutucu vidaları ve bazı metal bölümleri kısa zamanda paslanıyor. Sıfır motorda böyle bir şeyle karşılaşmış olmak tatsız. Servise bildirdim paslanmaz vida onlar paslanmaması gerekli dedi. Nedenini sorduğumda denize yakın bir ilçedeyiz bundan dolayı olur deniliyor. ( 1 aylık motor için ) Paslanmaz vida alarak sorunumun çözüleceğini belirti. Paslanma sorunu servis montaj aşamasında olduğunu düşünüyorum. Vidaların sıkılmasında vida başları sürtünme ile yıpranıyor, boyası sıyrıldığı için de paslanıyor.

Selim sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Disk Yamulması, Motor Blogu Yağ Sızıntısı Ve Stop Etme Problemi

Selim
14 Ağustos 2023 11:12
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar 400 2023 Mode, Stop Etme, Marş Sorunları E-kuralkan

20 Eylül 2024 23:31
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Yeni Aldığım Motorda Sürekli Sorunlar Ve İlgisiz Servis

Furkan
14 Eylül 2024 00:19
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Dominar 400'de Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

Tuncay
17 Ağustos 2025 20:02
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
24 Mart 2024 04:53