Abdulsamet sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Üniversitesi Yıllık Ücret Zamları

11 Mayıs 2024 20:51

2023-24 sezonunda başlamış bir yazılım mühendisliği öğrencisi olarak kesinlikle katılıyorum.%50 burs ile 6 ay taksit yaparak 144.000TL ödediğimiz yıllığı 2024-25 sezonunda 300.000TL'nin üzerine çıkarttılar ve her ay zam (20.000TL) yapmaya devam ediyorlar. Şikayetçiyim ve devletimizi göreve davet ediyorum.

Nurten
Nurten

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi 3. Sınıf da kızım % 57 burs ile okuyor. Okula başladığında ödenebilir bir fiyat politikası vardı. Ancak son 2 senedir % 100 ün üzerinde artış söz konusu ve biz maaş ile çalışan insanlarız. Soruyorum Maaşların bu kadar artmadığı bir ortamda biz veliler çocuklarımızı nasıl okutacağız? Anladığım kadarı ile yönetim sadece yabancı ve parası çok olan öğrenci gelsin, okuyamayan da okuldan ayrılsın diye düşünüyor. Ayrıca yurt dışında üniversite fiyatları bile bu kadar pahallı değil. Okullar ticarethane değildir. En kısa sürede bu yanlıştan dönülmesini rica ediyoruz, aksi takdir de son sınıfta okutmamız mümkün görünmüyor.

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Üniversitenin Yüksek Zam Oranı Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Maddi Mağduriyet

13 Ekim 2025 20:16
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 17:34

07 Mayıs 2024 19:49