Bahçeşehir Koleji Depremzede Öğrenciyi Mağdur Ediyor

09 Haziran 2023 10:36

Kızım Hatay da 2022 LGS sonucuna göre 0,86 yüzdelik diliminde 472 puan aldı o dönemde Hatay da bulunan tüm özel okullar tarafından %100 eğitim bursu teklifi verildi. Kurumsal kimliğine güvenerek Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesini tercih ettik. %100 eğitim bursuyla eğitime başladık. Yaşanan deprem felaketinden sonra evim ağır hasar aldı kullanılmaz duruma geldi ve şehri terk etmek zorunda kaldık Kayseri'ye taşınmak zorunda kaldım. Kızımın naklini Kayseri Bahçeşehir kolejine almak istediğimde bu bursu sağlayamayacaklarını belirttiler sadece %50 burs ile kabul edebileceklerini söylediler. Tüm geçmişini geçmiş birikimlerini bırakıp akrabalarımın evine sığınmış bir depremzedeye bir darbe de Bahçeşehir Koleji vurdu. Güvendiğimiz kurumsal kimlik meğerse bir hiçmiş. Ekstra bir ayrıcalık istemedik sadece kazanılmış hakkımızı istiyoruz Bahçeşehir Koleji. 15 yaşında bir çocuk eğitimden soğudu ve boşu boşuna çalıştığını düşünüyor. Büyük çabalarla kazandığı okula gidemiyor. Çocuklarımıza bunu yaşatmayın.

profile profile profile

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Bize Söyledikleri Para İade Tarihi Geldiğinde, 30gün Sonra Denildi

01 Ağustos 2024 01:46
bahcesehir-koleji-bize-soyledikleri-para-iade-tarihi-geldiginde-30gun-sonra-denildi-1.pdf
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Para İadesi Yapmıyor!

28 Temmuz 2023 16:28
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 10:58
Doruk sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji'nde Yaşanan Olumsuz Deneyim: Çocuğumun Güvenliği Ve Mutluluğu Tehlikede

17 Nisan 2025 10:51