Hastanede Saygısızlık Ve İletişim Sorunları

18 Ekim 2024 00:06

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde M**** K*******'a aldığım randevuyla gittiğim muayenemde, doktor 16.09.2024 günü MR ve röntgen görüntülerini inceledikten sonra telefon numaramı aldı ve bu akşam, en geç yarın doktorlarla görüşüp akşam dönüş sağlayacağız denmişti. 2 kere telefonla beyin ve sinir cerrahisi sekreterliğine bağlanarak, 2 kere de yüz yüze sekreterlerle görüştük hatırlatmaları için. En son hasta haklarına yazdım. Bugün hastane tarafından arandım, bugün sabah 9'da ve öğleden sonra 1'de gelmemi söylediler. Gittim, bekle randevulu hastalar bittikten sonra alırız dediler. Randevulu hastalar bitti, saatimde gelmeme rağmen bekledim. İçeri girdiğimde İ**** Bey vardı, asla dinlemeden çık dışarı dedi. Anlatmaya çalıştım. Çağrıldım ve sekreter hanıma da ilettim diye hiç dinlemeden çık dışarı, randevun yok demeye devam etti. Halbuki onlar aramıştı. Saygı sıfır. Her meslekte insana saygı olması evveldir. Sorunum çözülmedi. İ**** Bey'den de şikayetçiyim. Ben bu devlet hastanesinden faydalanamayacaksam neden devlet hastanesi? Bir aydan fazladır bu işle uğraşıyorum, çağırsınlar baksınlar diye. İnsana bağırılmaması gerektiğini biz öğretemiyorsak devlet lütfen öğretsin. Gerekirse kamera kayıtları incelensin, ağzımı açmama izin vermeden kovdu. Bu kadar olmaz.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 11:20
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 10:26

Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Asistan Nöroloji Doktorunun Saygısızlığı

18 Temmuz 2023 16:14

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Asistan Ve Hocanın Sorumsuzluğu

16 Kasım 2023 15:39

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gerekli İlginin Görülmüyor

22 Temmuz 2024 11:29