Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Az Yalıtım Poliüretan Köpük İşini Eksik Yapan Az Yalıtım

19 Eylül 2024 12:45

Az yalıtım adındaki firma görünümlü kişi tarafından yanıltıldım. azyalitim.com adlı internet sitesinden ulaştığım kişi işini tamamlamadı. Yapılan poliüretan köpük söylenen kalınlığa ulaşmadı. Tekrar gelineceği söylenmesine rağmen telefonumun engellenmesi. Mesajlarıma cevap verilmemesi.

16 Aralık 2024 22:06

Evimin tavanına ( çatı kısmına ) poliüretan köpük sıkmak için azyalıtım.com sitesinden ulaştığım Yasin odabaşı ismindeki kişi bana 5 cm kalınlığında köpük sıkacağını söyledi. Fiyatta anlaştıktan sonra geldi ve sıkma işini yaptı. Kendisine eksik olduğunu söylediğimde birkaç saat boyunca köpüğün şişmeye devam edeceğini söyledi. O gittikten sonra köpükte herhangi bir değişiklik olmadı. Kendisini aradığımda ise tekrar gelip işi tamamlayacağını söyledi. Her aradığımda beni oyaladı. En son telefonumu engelledi. Kendisini aradığım birkaç telefonu daha da engelledi. Azyalıtım.com sitesini buraya şikayet etmiştim.

Kenan
Kenan
25 Eylül 2024 21:35

Farklı telefonlardan aradığımda ulaşıyorum kişiye. Ancak kendimi tanıtınca telefonu kapatıp numarayı engelliyor. İşlerini gelip tamamlamayacaklarını anlamış bulunmaktayım.

Az Yalıtım Poliüretan Çalışması İle İlgili Şikayetim

21 Eylül 2024 19:44

Dha Bor Yalıtım Kalitesiz İşler

31 Aralık 2024 14:11
Necmi sonuçtan hiç memnun değil

Starbor Isı Yalıtım Sistemleri Starbor Yalıtım Hüsran

23 Aralık 2023 16:47
Starbor Isı Yalıtım Sistemleri Starbor Yalıtım Hüsran
Itır sonuçtan hiç memnun değil

Noterson Teklif İçin Bile Uzun Süre Bekletti

07 Mayıs 2025 11:21