Ayvalık Devlet Hastanesi İlgisiz Danışman Sorunu

Ayvalık Devlet Hastanesi İlgisiz Danışman Sorunu
29 Aralık 2024 17:37

Ömrümde böyle bir danışman görmedim. İlgili yerlere gereken şikayeti edeceğim tabii ki. Danışmadaki sarışın bayan, o kadar 1 saatlik yoldan gelmişim, parmağım kesik, derin kanıyor, pansuman gerekiyor. Ayrıca migren hastasıyım, ayakta zor duruyorum.

Hanımefendi işini yapacağına telefonda artık neyle uğraşıyorsa yüzüme bakarak, 'kimliğimiz var mı? ' dedi. Unuttum, can havliyle başım çatlıyor zaten, alamadım dedim. Bana bir surat ifadesiyle ve üstten konuşarak, 'almadan gelmeyin' dedi.

Hatta dün arkadaş almıştı dediğimde, 'canın kıymeti yokmuş gibi' bir de o gariban halden anlayan insana, 'onun sorunu' diye laf ediyor. Bu hastane bu kadar mı umursamaz insanları çalıştırıyor? Yazık, hastaneye cidden yazık; demek ki canın değeri kalmamış bazı insanlarda.

16.30 pazar günü olan danışmandan şikayetçiyim. Bir de telefon keyfiyle yazışıyor, yüzümüze bile bakmadan, 'ne diye geldin? ' gibi kovar tavırlar sergileyen bir insan. Acıdım haline resmen. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Canın kıymetini bilmeyen bir hastanenin denetlenmesini rica ederim.

Beykoz Devlet Hastanesi Cildiye Doktorunun Ters Tavırları

20 Eylül 2023 21:40

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Yaşanan İlgisizlik Ve İletişim Sorunları Hasta Haklarını Zedeliyor

24 Haziran 13:54