Ayoxtrade 4 Günde Tüm Parayı Sildi

13 Mayıs 2021

Arkadaşım vasıtasıyla 801***55 hesap numarasıyla 350 dolar ile l**** isimli danışmanla sisteme giriş yaptım. Sürekli kontrolünde olduğunu takip ettiğini sorun olmadığını belirterek 10.05.2021-13.05.2021 tarihleri arasında sadece 4 gün içerisinde tüm uyarılarıma rağmen 350 doların hepsini sistemde ilgilenmeyerek kaybetti. WhatsApp ® yazışmalarım, uyarılarım, işlemlerin hepsi resim olarak ekli. Acil olarak paramın iadesini talep ediyorum!

Murat
21 Mayıs 2021 20:28

Hala ısrarla ne WhatsApp tan ne mesajdan ne telefondan cevap var.! Yazılanları, aramaları görüp zerre çözüm üretilmedi. Bu tamamen balon şirket arkadaşlar biz yandık . Muhatap olunacak ne bir telefon ne mail adresi var, resmen yanıltıcı sitesi

Ayoxtrade Maddi Manevi Kayıp

02 Mayıs

Sarp atak isimli kişi bana WhatsApp tan ulaştı, Ekol fx, kale fx, ayox ltd fx bunların hepsi beni mağdur etti. Üstüne bir de haklı pozisyona yükseldil...

Ayoxtrade Paralarımı Geri Versinler

30 Mart

Ayox trade şikayetçiyim. Milleti güzel paralar kazanacağız deyip yanıltıyorlar. Viktorya yatırım danışmanı arada hesap açalım güzel paralar kazanacağız deyip yanılttılar. E** aradı şöyle yapacağız böyle yapacağız deyip hesabı patlattılar.

Ayoxtrade İnsanları Yanıltması

30 Ocak

Fonlama yaptıktan sonra paranızı hiçbir şekilde alamazsınız vermemek içinde bir sürü mazeretler uyduruyorlar. Ben kayıp yaşamadım ama paramı vermiyorlar. Bana hiç söylemedikleri halde lot şartı koydular. Ben şartı o paritede 2 yıl sürekli günde 20 işlem açsam bile dolduramam. C**d** isimli kişi ve E...

7 Yorum

Adem

WhatsApp numarası nedir bunların?

Eyüp

Hep aynı taktık bunlar. Gerçek te böyle bir borsa yok. Hayali kar Zarar

Şahi

Ne oldu neden dönmüyorlar. Beni de bugün aradılar bir cep numarası sizdeki cep no kaç farklı mı yazar mısınız

Abdulmenaf

Hangi numaradan iletişim kuruyorsunuz bize iletr msnz

Bende var numarası ama buraya yazmam yanlış olur belki yazmayayım başka yerden ulaşırsan yazayım

Alı

Murat bey yazdıklarında sonuna kadar haklıdır kendisi benim referansım olarak sisteme girdi ve maalesef benim de şikayetimde belirttiğim şekilde mağdur oldu. Bu işin peşini bırakmayacağız kesinlikle. Kimse aldanmasın arkadaşlar Ayox Trade firmasına hele ki Levent ismini duyarsanız kaçın kurtarın kendinizi

Ali

Merhaba kardeşim siz ulaştınız mı sorununuz çözüldü mü paylaşırsan sevinirim. 05326686970

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.