Hamit
07 Ekim 2023 15:21

Yaklaşık 2 ay önce Aygaz mutfak tüpü aldım. Evde ben eşim ve 2 yaşında çocuğumuz var. Ben zaten ayda yaklaşık 20 gün evde yokum. 1 büyük tüp nasıl oluyor da bu kadar kısa sürede bitebilir. Aldığım küçük tüp bile bu kadar kısa sürede bitmedi. Aygaz gibi bir şirketin tüpünün bu kadar kısa sürede bitmesini anlayamıyorum ve bulunduğum bölgede arkadaşlarıma 5 6 ay giden bir tüp neden bende 2 ayda bitiyor. Petrolden doldurulduğu için yarım mı dolduruluyor anlamıyorum. Gerçekten paramıza emeğimize yazık. Bugün 1 büyük tüp 560 lira olmuş. Tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum. #Aygaz

profile profile
07 Ekim 2023 17:20 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

Filiz

Yazlıkçıyım Aygaz'dan, 15 Ağustos 2024 tarihinde, 12 kilogramlık uzun mutfak tüpü aldım tüp ve tüm bağlantılarını, sıfır olarak bayiden temin ettik, kurulumunu da bayi yaptı, ocağım Arçelik sıfır ankastre, herhangi bir sıkıntı kesinlikle yok, herhangi bir gaz kaçağı kesinlikle yok şikayetimin sebebi Aygaz uzun 12 kg lik mutfak tüpünün,25 günde bitmesi, ilk kez kullanan biri değilim Konya'da 12 kg'lik kongaz şişman tüplü, kızartma mutfağım mevcut, aktif kullanan biriyim 30 litrelik tencerede, yazlık kışlık bütün ürünlerimi orada yaparım, 12 ay idare eder, sebebi 2. Ocağımın olması olmasa 5-6 ay idare eder. Kullanmadığım gaza hava parası ödemiş gibi hissediyorum, Aygaz bölge sorumlusundan mağduriyetimin (başka pişirme ocağım yok) giderilmesini rica ediyorum. Müşteri hizmetlerindeki Burcu hanım gibi 1 aylık çözüm önerisi sunmazsanız sevinirim. Lütfen acil!

Aygaz Mutfak Tüpü Erken Bitmesi

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Aygaz Tüp Erken Bitti

Volkan