Münir sonuçtan memnun

Arızalı Çıkan Aygaz Piknik Ocağı...

20 Ağustos 2024 00:42
Münir'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim.”

02. 07.2024 tarihinde Aygaz firmasına
Piknik ocağı siparişi verdim ama gelen piknik ocağı arızalı olduğu için 24.07.2024
tarihinde iade ettim.
Gelen ikinci piknik ocağı arızalı olduğu için 13.08.2024 tarihinde tekrar geri gönderdim. Şu ana kadar ne piknik ocağı
geldi ne de tarafıma bir bilgi verildi.
Bugüne kadar 18 defa telefon. İle görüşmemiz
olmuş. Bu ocağı bugüne kadar kullanamadım. Bunun haricinde değişik
modelde 2 adet piknik Ocağı aldım ve
onlardan bir şikayetim olmadı.
Benim aldığım piknik ocağının bir üst modelini fiyat farkı almadan göndermelerini rica ettim. Mümkün olmadığını söylediler.
Böyle güzide bir firmaya yakıştıramadığım
olaylar zinciri meydana geldi...
Bu konunun bir an evvel neticeye
bağlanmasını bekliyorum...
Bu olaylara ait 3 adette video kaydı var.

30 Ağustos 2024 17:36

Aygaz firması ile olan Kamping ocağı problemim halen devam ediyor... Gelen üçüncü ocakta arızalı çıktı. Kargo ile iade ettim ve şimdi dördüncü ocağı bekliyorum. Telefon. İle konuştuğum Can bey yardımcı olmaya gayret gösteriyor fakat herhalde üst makamlar bu konu ile yeterli hareket etmiyorlar diye düşünüyorum... Defalarca göndereceğiniz ürünü bir zahmet kontrol ederek gönderin dememe rağmen aynı ürün üçüncü defa arızalı olarak geldi... Aynı kişiye gönderilen üç üründe hatalı ise bu ürün hakkında Aygaz firmasının bir araştırma yapması gerekirse bu ürünü satmaktan vazgeçmesi gerekir diye düşünüyorum... Sipariş tarihi 2 Temmuz 2024 iki ay içinde sağlam bir kamping ocağına sahip olamadım... Artık ne yazacağımı ve ne yapmam gerektiğini bilemiyorum... Herkesin anlayışına bırakıyorum...

20 Ağustos 2024 11:54 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

26 Kasım 2024 14:15

barbeku-teslim-edilmedi-iade-sureci-cozumsuz-kaldi-1.jpg
Sema sonuçtan çok memnun

Sema
22 Ocak 2025 18:49
"Bugün siparişlerimi teslim aldım. Teşekkür ederim. Burada şikayette bulunmadan da çözüme ulaşmamamı sağlarsanız çok güzel olur. Mesela uygulamada siparişi iptal etme, sipariş durumunu daha detaylı görebilmek için eklemeler yaparsanız, ve Müşteri hizmetleri arandığı zaman onlara çözebilmek için daha çok yetki vermeniz de çok güzel olabilir."
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Keyifli Bahçe | Keyiflibahce.com Aygaz Mini Set Arızalı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Nihat
02 Ekim 2024 13:35