Gul sonuçtan hiç memnun değil

Aydede Tatil Evleri  Mağduru!

03 Ağustos 2024 17:10

Aydede kamping 17 Temmuz girişli 4 gece rezervasyon yaptık gitmeden yazdım İzmir'den geleceğiz daha önce gelmedik bir sorun yasar miyiz dediğimde mesajıma gülen yüz ile cevap verildi dedim yoğunluktandır. Gittiğimizde geceleri hiç uyuyamadık tüm gece müşteri kabul ediliyor tüm gece çadır kuranlar çekiç sesleri cırcır böcekleri bile gece olduğunu anlamıyor çünkü her yerde çok fazla ışık var hem renkli hem normal ışıklar gündüz gibi her yer tuvalet ve duşlar yetersiz 1 duş bizim bulunduğumuz alanda vardı diğer alanda 2 duş biri çalışmıyor WC'ler çeşmeyi açıyorsun fos diye aniden tüm kıyafetin ıslanıyor. Su daima soğuk akıyor sıcak diye söylenmişti. 3. Gece gittim dedim çok fazla ışık var en azından biraz azaltılabilir tüm gece çekiç sesi biz buraya kamp ve huzur için geldik kafa dinlemeye geldik dediğimde aldığım cevap beğenmiyorsanız otele gidin kamp böyle olur dedi. Ben yıllardır kamp yapıyorum. Kamp dediğiniz sakin ve huzurlu bir ortam loş ışık olur çocuklar bile uyuyamadı ışık ve gürültüden paramızla rezil olduk 1000 TL geceliği gerçekten bir de diyorlar 2km denize uzaklığı ama trafiği söylemiyorlar İzmir'den veya başka bir şehirden gelen insan oranın hiçbir şeyin bilmeden gidiyor 1saat yol çekiliyor denize ulaşmak için çok fazla trafik var koylar ücretli ben paramı geri istiyorum en azından yarısını memnuniyetsizlik iadesi olarak. Hiçbir iş yeri işletme müşterisini bu şekilde azarlayamaz. Instagram'dan sürekli olumlu gibi paylaşılıyor insanlar soruyor olumsuz yorum yapınca anında siliyorlar şikayet ediyorlar hesabımı açamıyorum.

03 Temmuz 2023 11:32
Rahime sonuçtan hiç memnun değil

Papuli_bungolow54 (Instagram) Kötü Bir Bungalov Tatili

21 Haziran 2024 01:14

Kaş Camping Restaurant Sıkıntısı

21 Temmuz 2023 16:33

Seles Camping Kaş Kötü Tatil

02 Ağustos 2023 16:04
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Dolungaz Camping Her Yer Çok Pisti

20 Haziran 2024 21:56