Cem Pansiyon Apart Memnuniyetsizliği

23 Temmuz 2024 18:41

Pansiyon ücretini aldı hizmet vermedi. Bugün öğle saatlerinde giriş yaptık ve ödemesini 15 gün önceden yapmamıza rağmen konaklamadan uzaklaştık. Plajda standart odaya 2 şezlong ve 1 şemsiye veriliyor. Tesise ait olduğu halde bakımsız ve çöp içinde. Bahçe idare eder. Daha önceki senelerde daha iyiydi. İşletme anlayışı yok, resepsiyonda kimse yok.

Evlerinin balkonlarında yaşlı bir kadın ve çocukları ile sizi karşılıyorlar ve bir şey isteyince onu çözmeyip laf sokma ihtiyacı duyuyorlar. Turizm işletmeciliği çözüm bulmaktır. Yaşlı annenizle çıkıp jandarmayı aramakla tehdit etmek değildir. Zaten kendileri de korkup jandarmayı çağıramıyorlar. Bu yoruma tüm yazdıklarımı da yalanlayacaklarından emin olabilirsiniz.

Çünkü yapamadıkları tüm işlerin çözümünü yalanlamakta buluyorlar ve karşısındakini bununla korkutabileceğini sanıyorlar. Odalar son derece bakımsız. Duş su kaçırıyor. Banyo kapısı kapanmıyor. Telefonda var dediği çamaşır makinesi yok. Çamaşır yıkatmak istediğinizde bekleyin yıkanan çamaşır bitince yıkarsınız cevabını alıyorsunuz. Görevliye teslim edeyim diyorum ( çözümü kendim buluyorum) ona da öyle alamaz görevli yanıtını alıyorum.

Tartışmayı uzatmamak için uzaklaşıyorum gelip siz buradan gidemezsiniz diye tehdit ediyor. Aslında adıma rezervasyon yaptığını bana teyit dahi etmemiş. Neden gidemeyeyim. Asla size teklif ettikleri paraya değmeyen bir yer. Bulduğunuz her çözüme hizmet vermemek için bir bahane buluyorlar. Bu şekilde davranamazsınız deyince paranızı iade edelim çıkın diyorlar. Çıktık ancak paramız iade edilmedi. Bakın bu şekilde konuşamazsınız deyince de hakaret etmeye başlıyorlar.

Rahime sonuçtan hiç memnun değil

Papuli_bungolow54 (Instagram) Kötü Bir Bungalov Tatili

21 Haziran 2024 01:14
Esranur sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 17:03

15 Temmuz 2024 12:37