Şeyma sonuçtan çok memnun

Avokado Konsept 1 Ay Oldu Teslimat Sağlanmadı. İletişime Kapalı

20 Nisan 2024 08:43
Şeyma'nın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle Faruk beye çok teşekkür ederiz gerçekten bu zamanda dürüst bir satıcı bulmak çok zor ufak aksaklıklar olmasa Türkiye de bir numara olurlar ürünler kaliteli paketleme çok iyi biz memnun kaldık sorunumuzu ve mağduriyetimizi de giderdiği için Faruk beye yeniden teşekkürler”

Avokado konsept'ten masa sandalye sipariş verdim. 20 iş günü dolmasına rağmen henüz tarafıma bir bilgilendirme yapılmadı. Arıyorum açmıyorlar. Mesajlarıma cevap vermiyorlar. Belirtilen süre içerisinde kargoya teslim edilmedi. Şikayetvar'a yazayım dedim bir de ne göreyim bir sürü mağdur var. Aldığıma pişman oldum. Tüketici Hakları'na başvuracağım. Reklam veriyorsunuz her yerde şöyle iyi böyle iyi önce sözünüzde durun. Belirtilen tarihte sevki gerçekleştirmek zorundasınız. 1 ay geçmesine rağmen henüz ses Seda yok. İletişime kapalı bir mağaza

20 Nisan 2024 09:37 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Merhaba; değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Sipariş kodunuz ile birlikte bildirmeniz durumunda çıkış işe ilgili bilgiler tarafınıza aktarılacaktır. Sağlıklı günler dileriz

Şeyma
Şeyma
06 Mayıs 2024 13:58

Fikret sonuçtan memnun

01 Şubat 2024 18:12
"Yenisi gönderildi ama hala iletişime geçmediler. Teşekkürler..."
Avokado Konsept Sandalye Ayağı Kırık Geldi
Yaşar sonucu yetersiz buldu