Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Poliçesi Kapsamında Yol Yardımı Mağduriyeti

23 Aralık 2024 18:38

Aveon Global Sigorta'dan aracıma kasko yaptırdım. Kasko içeriğinde yol yardım dahil. 14.12.2024 tarihinde biri 9 aylık, diğeri 5 yaşında olmak üzere iki küçük çocuğumla birlikte giderken 31AIA633 plakalı aracım yolda kaldı. Geldiğim yolun öncesinden 17 km, devamında ise 30 km boyunca hiçbir telefon hattı çekmiyordu. Firmaya ulaşamadığım için yoldan geçen bir aracı durdurarak telefonun çektiği bir yerden jandarmayı arayıp bulunduğum yere bir çekici göndermesini rica ettim. Gelen çekici ücretini kendi cebimden ödedim. Kasko poliçemde açıkça, ön koşul olarak kendilerini aramam gerektiği, ancak mücbir sebeplerden dolayı arayamayacak durumda olduğumda ise rayiç bedel üzerinden tarafıma fatura gösterilmek kaydıyla ödeme yapılacağı yazıyor. Ancak sigorta şirketi ısrarla kendilerini arayamadığım için ödeme yapmayacaklarını söylüyorlar! Araç kameram aracın yolda kaldığı konumu tam olarak göstermesine rağmen, inatla 'İsterseniz mahkeme yoluyla alabilirsiniz' diye zorluk çıkarıyorlar. Bu sigortayı yaptırdığıma çok pişmanım. Apaçık poliçede yazan yazıyı dahi inkâr ediyorlar. Bir an önce tarafıma bu bedelin ödenmesini istiyorum.

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 16:35
Ödenmeyen Kaza Tazminatı Ve Ulaşılamayan Sigorta Şirketi
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 10:30
Kasko Şirketine Ulaşamama Ve Yetersiz İkame Araç Hizmeti
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Ödemesi 9 Aydır Yapılmadı, Mağduriyetim Artıyor

21 Mayıs 15:58