Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Avéne Stick Koruyucu Kullanılmadan Bozuldu!

Dilek
02 Ağustos 2024 14:05

Yeni aldığım ve daha hiç kullanmadığım avene stick koruyucum bozuldu ve ürün üst kapağa yapıştı. Sorunu firmaya ilettiğimizde güneşte kalmış, erimiş denildi.

Güneş koruyucu sahilde kullanılır ve tabii ki güneşte kalır. Bu nasıl bir cevap? Sözde büyük bir marka böyle bir cevap veremez. Üstelik henüz tatilde kullanma fırsatı bile bulamadan ürün bozuldu. Tatile götürsem herhalde kokacaktı. Yıllardır onlarca d******"""""" marka kullandım, hiçbir sorun yaşamadım.

Kullanmadığım ürüne kullanılmış ve erimiş denilmesi çok çirkin. Ürünü aldığım ve iade ettiğim tarihe bakma zahmeti bile göstermemişler. Asla bir daha avene almam. Markanın kalitesi böyle zamanlarda anlaşılır ve kalitesini belli etti.

02 Ağustos 2024 13:39

Avene stick güneş koruyucu aldım 2 kez kullandım sadece ve ürünün asansörü bozuldu yukarı kapağa yapışmış bir de baktım ürünün aktı bomboş ürünün içeriği üst kapağa yapışınca görebildim içinin boş olduğunu ve eczaneye geri götürdüm. Avene firması ürün erimiş ve kullanılmış diye cevap verdi bu nasıl bir iftira? Zaten ürünü aldığım ve iade ettiğim tarih belli 1 hafta bende kaldı ama avene eczacı sorana kadar 1 ay geçmiş ben mağdur edildim asla güvenilir bir marka değil

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
17 Ekim 2024 21:28
Bozuk Ürün Nedeniyle Kötü Koku Deneyimi
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 15:42
Maruderm Güneş Kremi Kalitesizliği Satıcı Watsons
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Avene Güneş Kreminde Farklı Ve Sağlıksız Yapı, İade Sorunu

Gamze
28 Nisan 2025 00:38
Avene Güneş Kreminde Farklı Ve Sağlıksız Yapı, İade Sorunu

Neslihan
02 Ekim 2023 16:05
Arhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 14:46
Bade Natural Açılmadan Kuruyan Güneş Kremi