21 Eylül 2024 21:272.670

**Konu:** Auto Gong Firması ile Yaşanan İletişim ve Hizmet Sorunları hakkında Şikayet

08.06.2024 tarihinde 45 ANF 138 plakalı aracımla kaza yapmamın ardından, ilgili Auto Gong firması ile resmi süreci başlattım. Süreç, 23 Ağustos 2024 tarihinde resmen başlatıldı. 04.09.2024 tarihinde gerekli evrakları kargoladım ve kargom 05.09.2024 tarihinde yola çıktı, 06.09.2024 tarihinde ise teslim edildi. Ancak o tarihten bu yana firma, her gün beni ertelemekte ve sorunlarımı çözmek adına bir ilerleme kaydetmemektedir.

Vekaletname ve ruhsatı aynı anda göndermeme rağmen, ruhsatın ellerine ulaşmadığını iddia etmekteler. Plakaların kendilerine ulaşmış olduğunu söyledikleri halde, ruhsatın ulaşmadığını dile getirmektedirler. Sürekli olarak sistemlerini kontrol edip geri döneceklerini söylüyorlar, fakat geri döndüklerinde aynı sorunları tekrar gündeme getiriyorlar. Kurumsal firma ile iletişime geçmek amacıyla defalarca aradığımda, 15 dakikadan uzun süre telesekreter dinlemekte ve firmaya ulaşılamamaktadır.

Bu süreçte yaşadığım mağduriyetten dolayı büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim ve bu tür bir hizmet anlayışının kabul edilemez olduğunu düşünüyorum. Auto Gong firması ile yaşadığım bu sorunların kimsenin başına gelmemesini temenni ediyorum.

Gereğinin yapılmasını ve tarafıma acilen dönüş yapılmasını rica ederim.

Saygılarımla,
[H**** Ö*]

5 Ekim 2024 00:11

23 Eylül 2024 09:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın ilgili, Başvurunuz şirketimize ulaşmış ve gerekli incelemenin yapılabilmesi için ilgili departmanımıza yönlendirilmiştir. İnceleme süreci tamamlandıktan sonra tarafınız ile iletişime geçilecek ve gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla.

23 Eylül 2024 21:19

Sayın İlgili Vekaletname ve ruhsat aslını aynı kargo içerisinde gönderdiğimden eminim. Kargonun teslim alındığına dair belgede her iki evrakın da eksiksiz bir şekilde gönderildiği açıkça belirtilmiştir. Kargoyu teslim alan ve açan kişiler bu konuda sorumluluklarını yerine getirmelidir. Eğer belgeler eksik ulaştıysa, sorunun sizin tarafınızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Gerekiyorsa kargo firmasıyla iletişime geçerek kargonun teslim süreci ve kamera kayıtlarını incelemenizi rica ederim. Bu durumun sorumluluğunu kabul etmenizi ve gerekli çözümü en kısa sürede sağlamanızı bekliyorum. Bilgilerinize sunarım, Saygılarımla.

26 Eylül 2024 21:28

Bu firma, müşterilerini oyalayarak, sorunları çözme noktasında isteksiz ve güven vermeyen bir tavır sergilemektedir. İlk başta, bir ruhsatın bulunmadığını beyan etmelerine rağmen, baskı yapılınca bir anda çözüm yolu üretmeleri, işlerini şeffaf bir şekilde yürütmediklerini göstermektedir. Ayrıca, müşteriyi 5-10 gün içinde ödeme yapılacağına dair vaatlerde bulunup şikayetin geri çekilmesi yönünde taleplerde bulunmaları, firmanın yalnızca sorunu geçici olarak örtbas etmeye çalıştığını ortaya koymaktadır. Müşteriyi mağdur eden bu süreç, firmanın güvenilirliğini sorgulatmakta ve profesyonellikten uzak bir iş anlayışına sahip olduklarını kanıtlamaktadır. Sorunları çözmek için zaman kazanmaya çalışan, ancak gerçek bir çözüm sunmak yerine geçici ve baskıya dayalı hamlelerle hareket eden bu firmanın, müşteri memnuniyeti adına ciddi eksikleri bulunmaktadır.

3 Ekim 2024 15:50

İstediğin şekilde mesajı güncelledim: Sevgili Auto Gong; Firmanızın sürekli olarak oyalama taktikleri uyguladığını ve verdiğiniz hiçbir sözü tutmadığınızı üzülerek belirtmek zorundayım. Sürekli temsilci değiştirerek ya da dönüş yapacağınızı söyleyip yapmayarak güvenilirliğinizi tamamen kaybettiniz. Şikayetvar’a yazdığım şikayet sonrasında paramın 9 gün içinde yatırılacağı sözü verildi, ancak ne bir ödeme yapıldı ne de herhangi bir geri dönüş aldım. Bu süreçte firmanızın sergilediği tutumu yakından takip ettim ve maalesef kimsenin size güvenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Artık daha fazla oyalamaya tahammülüm kalmadı ve yasal süreci başlatmayı planlıyorum. Lütfen dosya numaramı paylaşın Saygılarımla

5 Ekim 2024 00:08

Başlık: Autogong Firmasının Sorumluluklarından Kaçınması ve Sürekli Oyalama Taktikleri Autogong firmasıyla yaşadığım süreçte, ne yazık ki sürekli oyalama ve yanlış bilgilendirmelerle karşı karşıya kaldım. İlk başta verdikleri sözleri yerine getirmemeleri ve sürekli ertelemeleri, ciddi bir zaman kaybına ve mağduriyete sebep oldu. Bugüne kadar defalarca ödeme ve işlem yapacaklarını belirtmelerine rağmen, her seferinde başka bahanelerle süreci uzattılar. Firmanın bu sorumsuz ve güvenilmez tavrından dolayı oldukça rahatsızım. Müşteriyi sürekli oyalamak ve yanlış yönlendirmek, bir firma için kabul edilebilir bir davranış değildir. Pazartesi günü, gerekli mahkemeye başvurarak tüm ekran kayıtları ve resmi evraklarla birlikte hakkımı arayacağım. Firma paramı ödemiş olsa dahi, bu süreçte yaşadığım mağduriyeti ve insan hakkını bu kadar hafife alan bir firmanın tavırlarını görmezden gelmek istemiyorum. Herkesin bu firmaya karşı dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Böyle sorumsuz ve müşteriyi sürekli oyalayan bir firmaya güvenmemeleri adına, bu şikayetimi paylaşarak insanları bilinçlendirmek istiyorum.

Autogong Bitmeyen Sovtaj İşlemi

Arif
11 Eylül 2024 14:263.250

14.07.2024 tarihinden 26***280 plakalı aracımla trafik kazası geçirdim. 5 Ağustos tarihinde sigorta şirketim Eureko tara...

Autogong Sovtaj Bedeli Bir Türlü Ödenmiyor

Zeynep
Zeynep
Autogong
3 Temmuz 2024 14:583.042

28 Mart 2024 tarihinde 41 az 604 plakalı aracımla geçirmiş olduğum kaza sonrası aracım hakkında pert kararı verildi. Sov...

3 Yorum

Kaza Sonrası Sigorta Ve Sovtaj Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Gülsüm
Gülsüm
Autogong
16 Aralık 2024 17:242.305

29 Ekim'de kaza yaptım ve %100 haklı olmama rağmen aracım perte çıktı. Koru Sigorta'ya istedikleri evrakları ilettim ve ...

Autogong Firması Pert Aracın Satış Evraklarını Göndermiyor, Oyalıyor!

Burak
24 Temmuz 2024 20:494.333

Allianz kaskolu aracımla kazaya karıştım ve aracım perte ayrılmasına karar verildi. Autogong ihale firması üzerinden ara...

Autogong Firması Pert Aracın Satış Evraklarını Göndermiyor, Oyalıyor!
2 Yorum