Auto Train Brain Ürünü Aldık Ve Pişman Olduk

27 Haziran 2023 21:58

Ciddiyetsiz bir firma. Pişman olduk. Ekip olarak kendi departmanları arasında bir iletişim durumu yok. Zaten departmanlar yok. Aynı şey için 1-2 ay içerisinde sizinle 7-8 farklı kişi kontağa geçiyor. Birbirlerinden çok haberleri yok.

Ürünü çocuğa kullandırması çok zor ve meşakkatli. Cihaz kullanırken sürekli lens suyu kullanmanız gerekiyor, çok pahalı. Tuzlu çözelti kullanırsanız cihazda paslanmalar oluyor ve elektrotlar doğru çalışmadığı için ürün de iyi çalışmıyor.

Teknik servis anlamında ve ürün anlamında çok ciddiyetsiz bir firma.
Bu firmada ekmek parası kazanmaya çalışan düzgün iş yapan insanlar olduğunu bildiğimiz ve etkileneceklerini bildiğimiz halde bunları yazmak zorunda kalıyorum.

Yorumlar (13)

Mine
Mine

Merhaba yaşadığınız problemden dolayı çok üzüldüm. Bende çok araştırdım ve yorumunuzu gördükten sonra firmaya olan güvenim sarsıldı sonuç itibariyle az bir mevla değil verilen ücret çok teşekkürler bizi bu tip sorunlar karşısında uyardığınız için sizin yorumunuzu görünce kesinlikle almam

Hamide
Hamide

Dehbli bir çocuk annesi olarak bir sihirli değnek aramaktayız böyle şeyler duyunca çok heyecanlanıp direk atlıyoruz Yorumunuz için çok teşekkürler 🌸 Boşuna maddi manevi zarara girecektik

Hazan
Hazan

Bende bir psikolog olarak hem de dehb annesi olarak üzüldüm. Hatta ürünü almakla ilgili soru işaretleri oluştu.

Atb

2. El olarak alınan donanım ürünlerinin garantisi yoktur. Firmamız donanım urunu satmamaktadır. 2. El donanımı alırken tüm kontrolleri ailenin kendisinin yapması gerekir veya 1. El ürün almalıdır. Aile ürünü aldığında bir problem olmadığı kesindir, yoksa o aşamada ürünü aldıkları yere iade ederlerdi. Sonradan oluşan problemler kullanıcı hatasına girmektedir. Kaldı ki bu ailenin aldığı ürün tanıkların da onayladığı şekilde çalışmaktadır, 1 sensöründe problem olduğu için tamire göndermeyi kendileri istemiştir. Aile bu sorununu donanımı aldığı kisi ile halletmelidir. Yazılımımız %100 sensörler bağlı olmasa da performanslı çalışmaktadır ve Optimum sonuç üretmektedir. Yazılımın t. C. Kanunlarına göre ve sözleşmemize göre aldıktan ancak 15 gün içerisinde iadesi söz konusudur. Aile 6 aylık aldığı urunu en az 3-4 ay kullanmıştır. Ellerindeki bu başlıkla sure sonuna kadar halen kullanabilir ve fayda görebilir. Bu sebeple kişilerin uğradığı bir mağduriyetten söz etmek mümkün değildir. Saygılarımla,

Benzer Şikayeti Var

Özel gereksinimi olan çocukların ebeveynleri olarak; çaresizlikten, alternatif olarak tercih edeceğiniz firmanın maddi manevi sizi sömürmesi gereçten çok üzücü. Zaman kaybı yaşayacağınız bir firma. Programı kullanmadık bilmiyoruz. Firma ile yaşayacağınız sorunları düşünerek karar veriniz

Benzer Şikayeti Var

6 aylık değil 9 aylık aldık programı. Kampanya 6 ay al, 9 ay kullan kampanyası vardı. 3-4 ay kullanıldı program dedikleri şey, cihazın 3-4 ay sürekli gidip gelmesi. Toplamda 15 gün kullanılmadı programınız. Lütfen buradan kullanım LOG larını atın hep beraber görelim. Sizden özür dileyeceğiz. Kaybettiğiniz marka güvenirliliği bedelinin tazminatını ödeyeceğiz, Herkesin huzurunda söz veriyorum. Zaten siz bizim şikayetimizi bile hiç anlamamışsınız. Programı kullanamadığımız halde, 3. Ay sonunda 6 ayınız kaldı dediniz. Biz bu durumda firmanızı şikayet ettik.

Benzer Şikayeti Var

Ürünü almış ve kabullenmiş bulunduktan sonra, paslı olduğunu sonradan anladık. Buralar kırılınca ekstra teknik servis ücreti göndererek cihazın yapılmasını talep ettik. 1 ay sadece yazışmalar, kontroller girdi araya

Benzer Şikayeti Var

2 el cihazın garantisinden bahsetmiyoruz, 2. El cihaz için uygunluk ve kontrol sizin yönlendirdiğiniz teknik destek firmasıdır. Değilse neden yönlendirdiniz. Size güvenerek cihazı 3. Bir şahıstan aldık. Cihaz bize gelmeden sizin teknik desteğinize gitti. Kontrol ettireceğiz uygunsa parasını ödeyip alınız dediniz. Biz nereden bilelim, tanıyalım cihazı. Cihaz ilk geldiğinde şarj olmuyordu zaten, 24 saat şarda kalan cihaz, kullanmak istediğinizde 5 dakika sonra kapanıyordu. İlk teknik destek talebimiz bu yönde oldu. Sonrasında her kullanmak istediğimizde cihazın bir parçası ya kırılı ya çıktı, Sıkıntı, ürünü hiç kullanamadık ki kıralım, takmaya çalıştığımız her durumda elimizde kaldı cihaz.

Atb

Esra Hanım iyi günler, Müşteri deneyimi olarak ifade ettiklerinize çok üzüldük. Firmamız kurumsal bir firma olup, Çağrı Merkezi, Teknik Destek Merkezi, Sosyal medya ve web bileşenleri olan, dijital pazarlama yapan yenilikçi bir çözümdür. Çağrı Merkezimizde birden çok kişi çalışmakta olup, her aradığınızda farklı kişinin çıkması doğaldır. Teknik Destek Merkezi'mizde de birden fazla Mühendis arkadaşımız hizmet vermektedir. Ayrıca, ekibimizde psikologlar ve Nöroloji uzmanları yer almaktadır ve siz kullanıcılarımıza multidisipliner şekilde hizmet verebilmek için canla başla çalışmaktadırlar. Ürünlerimiz, klinik onaylıdır; şirketimizin ISO9001 ve ISO 13485 kalite belgeleri bulunmaktadır. Eğer adınızı ve telefon numaranızı açık olarak iletirseniz, sizi arayarak hizmetlerimiz ve yapılanmamız konusunda detaylı bilgi vermek isteriz. Saygılarımızla,

Kamile
Kamile

Şikayetçi aile üç ayda üç kez tamire giden bir aparatla zaten programı yeterince kullanamadığını, bunun da sistem kullanıldığında EEG kaydı yapan bu aparatın sisteme yaptığı kayıtların sayısından / süresinden kanıtlanabilir olduğunu söylüyor. Aile, yaşadığı maddi kayıp bir yana, çocuklarının performansının iyileşmesine yönelik olarak zaman kaybetmiş. Dolayısıyla iyi bir çözüm bulma umutları ve bu sisteme güvenleri zarar görmüş olmalı. Bir ailenin aldığı ürünle böyle bir mağduriyet yaşamasına asla izin verilmemeli. Gerek çare olarak tutundukları ürünlerde bu ve benzeri mağduriyetler yaşayan aileler için, gerekse de kendi çapımda yaptığım disleksi çözüm arayışında bu gibi olumsuzluklar yaşama riskinin olmasına çok üzüldüm. Maceraya atılmaktansa temkinli davranıp, zaten ekonomik olarak oldukça zorlayan bu ürünü almaktan en azından firmanın nihai noktada bu mağduriyeti çözme biçimini görene dek vazgeçmenin daha doğru olacağına karar verdim. Dilerim şirket, adil, yapıcı bir çözümle bu sorun halledebilir.

Benzer Şikayeti Var

Sayın Günet Hanım, Tutumumuz, Sizin profesyonel olmayan ve proaktif davranamayan kurumunuzun tutumu yanında gayet yumuşak kalmakta. Hukuki süreçle bizi tehdit ediyor olmanız o kadar ironik ki. Biz ödeme yöntemi ve vergilendirme, yazılım kullanımı ( sistemde zaten görünüyor kullanmadığımız), iade süreci, WhatsApp yazışmaları, 2. El cihaza yönlendirme ve teknik destek görüşmeleri ile ilgili genel yazımızı zaten hukuki makamlara ilettik. Umarım sonuçları buradan paylaşacağız.

Atb

Sayin Erhan bey ve Esi Esra Hanım, 2. El cihazlar garanti kapsamında değildir. Bizim şirketimiz herhangi bir cihaz değil, yazilim satmaktadır. Hakli olduğunuzu düşünüyorsanız yargıya başvurmanızı öneririz. Bu tutumunuza devam etmeniz durumunda itibarımızı zedelemek ve hakaret sucuyla tazminat davası açacağımızı tarafınıza iletiriz. Saygılarımla

Esra
Esra

Sayın tüketiciler yorumunuza bırakıyorum. Firma kesinlikle kurumsal değil. Gittik gördük. Plaza dili kullanarak hiçbir şeye cevap vermeden problemleri örtmeye çalışıyor. Kendileri bizi arıyor, biz aramıyoruz. Örnek; ürünü almışız olmamıza rağmen tekrar almamış gibi arayıp satış yapmaya çalıştı 1 kez call center. Diyorum ya çalışanlar açısından üzülüyoruz böyle bir şikayette bulunduğumuz için. Çünkü kendi yönlendirdikleri teknik servise giden ve garanti verilen 2. El cihaz, ilk günden itibaren sürekli kırılıp bozulduğu için 3 ay da 3 kez teknik servise gitti. Kendi ürünleri 4-5 gün kullanıldı veya kullanılamadı. Yapıldı geldi, bozuldu tekrar gönderildi, yapıldı geldi bir daha bozuldu. 3 ay da cihazı 4-5 gün gördük. Buna rağmen firma ürünü 3 ay kullandığımızı söyleyince iade istedik. Olmayacağını başkasına devretmemiz gerektiğini söylüyor. Düşünsenize böyle hizmet veren firmayı hangi Disleksi sahibi bir anneye yönlendirebilirsiniz veya bozuk cihazı kime satabilirsiniz. Yazık günah gerçekten.

Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Mikro Gizli Kamera Hayal Kırıklığı Yaratan Güvenilmez Ürün!

05 Şubat 2025 00:22
Mikro Gizli Kamera Hayal Kırıklığı Yaratan Güvenilmez Ürün!
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 16:47