Kurumsallık Güvenilir Mi Paramızla Rezil Olduk

20 Aralık 2024 13:41

10.12. 2024 te muscan dan sahibinden üzerinden hasarlı ancak plakalı, ruhsatlı bir araç satın almak istedik. Aracı ihaleyle almış ancak işlemlerini yapmamış bu galeri sahibi. Otomobil OTOKOÇ'un servisindeydi ve görmek için eşim gidip baktı ve almaya karar verince bir surecin içinde bulduk kendimizi. Otokoç' un sigorta şirketi Axa Sigorta, auto online otomotiv ve dacar işbirliğiyle ihale üzerinden satış gerçekleştirdiği için biz aracın bedeli olarak 583 bin auto online, hizmet bedeli olarak 19 bin dacar'A IBAN üzerinden para gönderdik. Muscan'a da ayrıca 20 bin kadar gönderdik Aracın sigorta bedelini de ödedik. Satışların perşembe yapılacağı ve toplu yapılacağı söylendi. Eşim satış için, üstüne bir de vekalet verdi. Noter üzerinden kurumsallıklarına güvenerek. 12 Aralık Perşembe günü satış yetişmedi denildi, bir sonraki haftaya kaldı denildi. Bir sonraki hafta perşembe yani 19 Aralık'ta aracın plakası ve ruhsatlı olmadığına karar verilmiş ve çekme belgeli olarak araç sahibi devralmış. Şimdi biz dün ve bugün 2 gündür paramızı almak için insanlara dil döküyoruz. Bugün yatacak, yok yetkililer onay vermedi yetişmedi falan, hala paramızı alabilmiş değiliz. Bildiğiniz paramızla rezil olduk, yaşadığımız streste çabası. İnsanlar kurumsallıktan bahsediyor ancak yaklaşık 12 gündür paramıza el koymuş durumdalar. Daha kaç gün devam eder bu durum bilmiyorum. Kurumsal diye hiçbir firmaya güvenmemek gerekiyor. Bu sürecin sonunda hala parayı alamazsak suç duyurusunda bulunacağız. Ben kimsenin bu ülkedeki adı sanı olan adreslere güvenip bu yola girmemelerini belirtmek istiyorum. Ne olursa olsun hiç kimsenin parasına kurumsal da olsanız böyle el koyamazsınız! Bu ahlaki değil. Sistemleriniz bu şekilde isliyorsa sistemlerinizi düzeltin o halde.

Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 01:28
Arabam.com İhalesinden 1 Parça Boyalı Aldığımız Aracın Ayıplı Çıkması
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars Art Niyetli Sistem

02 Şubat 2024 12:17
Vavacars Art Niyetli Sistem
Ragıp sonuçtan hiç memnun değil

Auto Online Anlaşmalı Serviste Otopark Ücreti Sürprizi Ve Araç Tesliminde Sorun

20 Mayıs 2025 20:13