Nihat sonuçtan memnun

Audio Elektronik Audio Ücretsiz Servis Ve Devreye Alma Desteği Yok
09 Nisan 2024 02:51
Nihat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

İnternet üzerinden Audio marka Bus Plus serisi 7 inç bir diyafon şubesi ürünü satın aldım. Montajını lokal bir elektrikçi arkadaşa renk kodlaması ile birlikte yaptırdım. Ürünün tüm fonksiyonları çalışıyor. Tek problem, ana üniteden daire arandığında 'cevap yok' hatası alıyorum ve dairemin zili çalmıyor. Kitapçığınızda ücretsiz servis ve devreye alma desteği yazdığı için sorunu çözme konusunda yardımcı olursunuz diye müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim; fakat hattaki temsilciniz pek yardımcı olamadı. Sorunu çözebilmem için yetkili ve ilgili bir temsilciniz varsa görüşmek isterim. Veya adresime bir servis yönlendirebilirseniz çok memnun olurum.

15 Nisan 2024 13:44 (Şikayetten 6 gün sonra)
15 Nisan 2024 14:55

Audio tarafından arandım. Ama telefona bakamadım. Tekrar ararsanız sevinirim.

25 Nisan 2024 07:42

Cihazın arkasındaki soketi çıkarıp tekrar taktım. Sorun şimdilik çözüldü gibi.

25 Nisan 2024 07:44

Teşekkürler

03 Eylül 2024 15:24

Nihat bey merhaba; Çağrı merkezimiz tarafından sizlerle iletişime geçilmiş olup kodlama ve bağlantı ile ilgili gerekli destek verilmiştir.. Sorununuz giderilmiştir. Saygılarımızla, Audio Elektronik A.Ş.

Hayrettin sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2025 15:09
"Öncelikle şikayet var sitesi ne teşekkür ediyorum siz devreye girmeden önce pek de ilgilenmiyorlar Sonra Sorunun çözümü için irtibata geçen Y**** Hanıma teşekkür ederim..."
Tahsin sonuçtan çok memnun

Audio Elektronik Yetersiz Teknik Destek

07 Eylül 2024 14:58
"Müşteri hizmetlerinin den ümit bey aradı, ilk aramam da bir yanlış anlaşılma sonucu benim bireysel kullanıcı değil de teknik bilgiye Vakıf olduğum ve kurulum yaptığım bir elektronikçi olarak düşünülüp teknik bilgi verildiği anlaşıldı. Düzeltme için teşekkürler"
Harun sonucu yetersiz buldu

11 Aralık 2023 16:12

Audio Elektronik Audio Diyafon, Hat Meşgul Diyor Zil Çalmıyor!

14 Eylül 2023 17:11

Garanti Kapsamındaki Diyafon Arızasına Ücret Talebi Mağduriyeti