Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

Seçkin
02 Aralık 2023 11:46

Bursa Bauhaus' tan aldığım Attlas Marka motorlu testere ilk üç ayında arızalandı. Bauhaus gittiğimde beni Bursa Vokart servisine yönlendirdiler. Onlara ulaştım. Onlar da asıl sorumlunun onlar olmadığını Center isimli İstanbul' da bulunan bir servise yönlendirdiler. Bu süreçte makine 1 aydan fazla onlarda durdur. Arada aradım ilgileniliyor denilip oyaladılar. En son aradığımda da yanlış yakıt kullanımından karbüratör arızalanmış denilip garanti dışı bıraktılar ve 550 TL tamir ücreti istediler. Makine daha yeni gibi ve sorun olmasın diye benzine katmak için iki zamanlı yağını dahi Bauhaus den almıştım. Yağın çoğu duruyor zaten üç dört kere ancak kullanılmıştır motor. Sonuç olarak 1 ayda karbüratörün sorunlu olduğu teşhisi koyan servise ben bir de para ödeyip nasıl tamiratı yaptırtayım. Belli ki makine iş görmeyecek. Oysa Bauhaus satış elemanı satarken sorun olursa Bauhaus getirin servise gerekli baskıyı biz kurarız bir sorun olmaz demişti. Biz de başka bir marka yerine madem öyle bunun fiyatı daha uygun hem de Bauhaus arkasında diye güvenip almıştık. Bauhaus' ye makineyi götürdüğümde artık bu markayı satmıyoruz dediklerinde zaten başıma geleceğimi anladım. Bauhaus aracılığıyla aldatılmış hissediyorum. Çünkü bu makine Bauhaus' de satılıyor olmasaydı kesinlikle almazdım. Yazıklar olsun.

Yeni Alınan Spiral Taşlama Makinesi Garanti Kapsamında Ücret Talebi

05 Eylül 2025 12:07
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Elektrikli El Aletleri Kalitesiz Ürün Ve Servis Hizmetiyle Hayal Kırıklığı

06 Mart 2024 14:37

Hüseyin
15 Haziran 2023 20:25
Mert sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 21:04