Aydın sonuçtan memnun değil

Atomic Wallet Yatırım Kayıp 16 Bin Dolar!

Atomic Wallet Yatırım Kayıp 16 Bin Dolar!
30 Mart 2024 00:52

Maalesef Atomic Wallet programı ve beraberinde kurulum yapılan Binance TR programları aracılığıyla mağdur oldum. Hesaba yatırdığım para yaklaşık 7000-7500 dolar civarındaydı.

Her seferinde farklı bir temsilciyle görüştüm. Sürekli olarak farklı kişiler tarafından arandım. Yatırdığım para 16063 dolara ulaşınca tüm temsilciler ortadan kayboldu. Atomic Wallet desteğe yazdığımda ise bana sahte hesabın olduğu söylendi ve mağdur edildiğim belirtildi. Ancak benim böyle bir borsa oyununa katıldığım ve telefon numaramı bunlardan başka kimsenin bilmediği halde, mağdur edenler yine onlar olmalı. Yaklaşık 2 aydır hesaptaki para görünmüyor ve bloke olarak duruyor.

Bu konuda yardımınızı umarak sizlere yazıyorum. Yaklaşık 7 ay önce başladığım bu borsa işlemleri 2 aydır hareketsiz ve para bloke halde. 536 69-- 21. Aydın y--

Yorumlar (8)

Dursuncan

Sorunu çözebilen oldu mu

Muzaffer

Zor durumlar kardeşim bizde aylarca sorun yaşadık ama kripto avukatları ve Blockchain aracılığıyla çözdük sonunda elinde bütün evrakların varsa işlemlerin 7 işgününde hallediyorlar telefon no ya da e posta paylaş yönlendireyim

Feyzullah

Yardımcı olur musun **********

Feyzullah

Abi yardımcı olur usun benimde CVC capital yatırım diye bir şirketten aradılar 60 bin gitti parayı çekebilmem için 80 bin istiyorlar yardımcı olur musun

Vedat

Banada yardımcı olursanız sevinirim bende aynı sorunu yaşıyorum param çıkmış gözüküyor ama nerede

atomic-wallet-yatirim-kayip-16-bin-dolar-1.jpg
Uslu

Banada yardımcı ola bilir misiniz lütfen...

Sibel

Aydın bey nasıl oldu çözebildiniz mi?

Sibel

Muzaffer bey bana da yardım edebilir misiniz

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Atomic Wallet'ta Yaşanan Transfer Sorunları Ve Mağduriyet

28 Ağustos 2024 06:14