Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Atomic Wallet'ta Yaşanan Transfer Sorunları Ve Mağduriyet

28 Ağustos 2024 06:14

Atomic Wallet'taki paramın transferini yapamıyorum, parama el koydular
Atomic Wallet’a 13.08.2024'de yatırılan 10.500 dolarımı Binance TR’ye transfer edemiyorum. Önce cüzdanın bana ait olduğunun doğrulanması için 6.000 dolar yatırmamı istediler. Bu parayı Binance TR’ye tl olarak yatırıp Atomic Wallet’a transfer ettim. Yine transfer olmayınca bu kez yine 6.000 dolar yatırmam istendi.

Paranın kaynağı Rusya’nın Gazprom şirketi olduğu için. Binance Global Amerika şirketiymiş. Aralarındaki ambargo yüzünden 6.000 dolar daha yatırmam gerekiyormuş. Onu da yatırdım. Bu arada Atomic Wallet’taki param 21.532 dolara çıktı. Bu parayı korumak için dolara çevirdiklerini söylediler. Para ekranda 21.532 USDT olarak görünüyordu. Yine Binance TR’ye transfer emrini verdik. Yine olmadı. Türkiye banka hesaplarındaki bütün mal varlığımı tl’ye çevirerek Binance TR aracılığıyla Atomic Wallet’a göndermem gerektiğini söylediler. T. C. Merkez Bankası doğrulama istiyormuş. Yaklaşık 281.000 TL daha gönderdim hesaplarımdaki dolar, euro, altın ve gümüşü bozdurarak.

Atomic Wallet’taki param 29.450 USDT görünüyordu artık. Tekrar transfer emrini verdik. Yine olmadı. Bu kez de Binance GLOBAL’den olduklarını söyleyen kişiler parayı yanlış ağ üzerinden (ETH ERC20) gönderdiğimizi, bnb üzerinden göndermem gerektiğini söylediler. Paranın ağda takılı kaldığını, iade edilmesi için de yarısı kadar para yani 15.000 dolar yatırmam gerektiğini söylediler. Benim bütün hesaplarım sıfırlanmış, 1 TL bile kalmamıştı hesaplarımda. Binance TR destek ile yazıştım. Binance TR Wallet’taki paranın sahte varlık olduğunu ve, savcılığa gitmemi söyledi.

Anadolu Adliyesi Kartal Cumhuriyet Savcılığı’na gidip şikayet ettim. 26.08.2024’de aynı yatırım şirketi (SPX trade) olduğunu söyleyen b*** a*** isimli biri bana WhatsApp’tan yazdı. Paramın transferini hâlâ yapıp yapmak istiyor musunuz, diye sordu. İnanmadım tabii artık. Ağda takılı olduğu söylenen para tekrar Atomic Wallet’a geri geldi. Yine transfer emri verdik, yine olmadı. Tekrar Binance TR destek ile görüştüm.

Transfer etmek istediğimiz paranın sahte varlık olduğunu söylediler yine. Bu sefer de Avrupa Vergi Dairesi olduğunu söyleyen biri yazdı WhatsApp’tan. Vergi borcu varmış paranın. O yüzden transfer edilemiyormuş. Aradılar, açmadım ve engelledim. Kafayı yemek üzereyim.

30 Ağustos 2024 21:52

Hiçbir gelişme yok.

Yorumlar (7)

Steam

Bende benzer bir durum içerisindeyim bu konu hakkında bana bilgi verebilir misiniz? [email protected] Bu mail adresiyle iletişim kurabilirsek sevinirim.

Sibel

Hatice hanım savcılığa gidin hemen. Oyunlar aynı. [email protected] numaranızı yazın. Konuşalım

Siz yaxin mail adresinizi

[email protected] Hatice hanım

Mail ulaşmıyor.

atomic-walletta-yasanan-transfer-sorunlari-ve-magduriyet-2.jpg
atomic-walletta-yasanan-transfer-sorunlari-ve-magduriyet-1.jpg
Hatice

Savcılığa gittim Sibel hanım. Mail atıyorum size.

Sibel

Hatice hanım hep aynı senaryo. Aynısını bende yaşadım Savcılıkta dosya şu anda.

Trust Wallet Cüzdanımda Bloke Edilen Bakiyemin İadesini Talep Ediyorum

Veronica