Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Atmosfer Dağ Evi Konaklama Mağduru Olduk

25 Kasım 2023 16:34

Atmosfer Dağ Evi'ne geçen sene 28 Kasım 2022'de evlilik yıl dönümü nedeniyle gittik, keşke gitmeseydik. O gün saat 15:30 sularında elektrik kesildi ve peşi sıra su ile internet de gitti; özel günümüzü mahvettiler. Buzdolabı, klima hiçbiri çalışmadı; aldığımız mangal için aldığımız yiyecekleri çöpe atmak zorunda kaldık ve sabaha kadar mum ışığında oturduk. Sabah olunca çıkış yapacağımız zaman, özür mahiyetinde 28 Kasım 2023'te bizi ücretsiz ağırlamayı teklif ettiler. Kabul ettim ancak bugün oraya gitmek için arayıp teyit etmek istediğimde, rezervasyonumu teyit etmediğim için yerimi başkasına sattıklarını söylediler. Sonuç olarak beni mağdur ettiler.

Yorumlar (7)

Tarik

Aynen öyle burnumuzdan geldi. Fakat çok ilgilendiler tüketici hakem heyetinde ve paramızı çok hızlı geri aldık.

Tarik

Biz de burada kaldık eşimle ve aynı problemleri yaşadık kendileri ile konuştuk çıkmamıza 2 gün kala paramızı iade etmelerini istedik fakat kabul etmediler Biz de aynı yerde bulunan Tüketici Hakem Heyeti'ne Sabah kalkıp gittik başvuru yaptık ve 2-3 ay geçtikten sonra tüm paramızı iade aldık Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz

Tamer

Teşekkür ederim sıkıntı li yer demek sadece bana değil

Hilal

Merhaba, ben de burda kaldım fakat hiç böyle sorun yaşamadım.

Atmosfer Dağ Evi Konaklama Mağduru Olduk
Tamer

Merhabalar Hilal hanım neden karalama yapayım ki tamam dağlık bölge elde olmayan sebep ona da eyvallah fakat bugünün şartlarında ki siz her ay gittiğiniz belirtmiş siniz demek durumumuz müsait ben her zaman gidebilecek biri değilim neyse herkesin kendi bütçesi durumu başıma geleni yazdım karşı tarafta kabul etmiş ama telafi yönü seçilmedi ve beni oyaladilar özel günümüzü mahvettiler bugün günlük 5 ve 6 bin alacaksın jeneratör ve su deposu olmayacak ks bakmayın ama bence sizin yorumlarınız yanlı bence benim tarafımdan bakarsanız doğru yu anlarsınız iyi günler

Hilal

Tamer Bey, her yerde yorumunuzu görünce şaşırdım açıkçası. Biraz karalama kampanyası gibi olmuş fakat dağlık bir bölge elektrik, su problemi olabilir ki ben her ay düzenli bir evi tercih ediyorum. Size şanssızlık olmuş. Geçmiş olsun. İyi akşamlar.

Tamer

Olabilir herkese denk gelecek diye bir şey yok

Raziye sonuçtan hiç memnun değil

Manisa Koru Vadi Naturpark Jeneratör Olmaması

16 Ekim 2023 15:54