14 Eylül 2023 17:10

Atlas yatırım menkul değerleme ve danışmanlık firması adına büyük bir kitle var. Bu telegram da grupları var ve 3500 kişilik grupta sadece 6 kişi konuşuyor ve bunlar insanların yatırım yapması için kazanç görselleri vs atıyorlar ful yanlış işlem açtırıp parayı kendilerine çekiyorlar her şey kurulu düzen uygulama sahte forex falan değil.

Bu telegram ve WhatsApp daki kendisini finansör ve danışman olarak tanıtan a** g** ve sonrasında telegram grubu olan m** s** isminde birileri ile görüştüm. Bana yatırım portalları üzerinde bir kullanıcı adı ve şifre tanımladılar. İstediğim zaman paramı geri çekebileceğimi söylediler. Ben de 5000 TL yatırdım. Sonraki süreçte hesabımdan paramın arttığını gözlemledim.

Bir süre sonra aynı kullanıcı adı ve şifre ile hesabıma girmeye çalıştığımda giremedim. Görüşmüş olduğum finansörler a** g**ve m** s** a defalarca aramama rağmen ulaşamadım. Firmanın telefonuna güç bela ulaştığımda bana dönüş yapılacağını söylediler ancak dönüş yapılmadı. Haftalarca bu şekilde oyalandım. Ve para puff oldu. Zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

Serkan

Hangi grup acaba ismi tam nedir.

Atlas Yatırım Menkul Değerleme Ve Danışmanlık Paramı Vermiyor

Müberra