İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Veteriner Kliniği Katiller! Tıraş Ettirmek İçin Götürdüğüm Kedimi Öldürdüler!

16 Kasım 2023 12:42

Katiller! Tek kelimeyle katilsiniz! Oğlumu öldürdünüz, sırf bilgisizliğiniz ve tecrübesizliğiniz yüzünden. Bu işi bilmiyorsanız, bırakın da daha fazla cana kıymayın, yazık! Küçük dostlarınızı öldürmek istiyorsanız, ilk tercih edeceğiniz yer burası olmalı. Çünkü bunlar veteriner hekim değil, adeta kasaplar ve en kötüsü, vicdanları ya da merhametleri de yok. 10 gün önce hiçbir sağlık problemi olmayan, altını çiziyorum, iyi okuyun, sadece tıraş ettirmek için götürdüğüm oğlumu kaybettim. Sapa sağlam bir kedi veriyorsunuz ve onun cesedini alıyorsunuz. Ne yaptıklarını asla bilmiyorlar. Orası sadece ticarethane olmuş, veterinerlik hakkında hiçbir bilgileri yok! Kedimi tıraş ettirmek için, kasap gibi, ne vurduklarını bilmeden iki doz anestezi iğnesi vurdular. 'Vurmayın' dememe rağmen dinlemediler ve kedim dayanamayıp öldü. Sapa sağlam, 2 yaşında, 5 kg, sağlıklı bir kediydi. Bir cana kıymak bu kadar kolay onlar için. Hadi, çözün bu durumu, çözebilirseniz. Hadi, kedimi geri getirin bana. Verdiğiniz bu acıyı dindirin, dindirebiliyor musunuz?

Kıymet
Kıymet

Hangi il acaba.

Meltem
Meltem

Benim kedimide öldürdüler tek kelimeyle hayvan katilleri vasıfsız veteriner yüzünden kedime iki serum bir iğne yaptılar kedim kaldıramadı

İlkay
İlkay

Adana

Egemen sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 15:53

11 Şubat 2024 20:02