Rasim sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 02:39

Aracımı şanzıman sorunu için farklı ilde ikamet ettiğimden ekstra masrafları göze alarak Atco Kartal'a götürdüm. Tahmini teslim süresinin 1 hafta veya 10 güne kadar uzayabileceğini belirttiler. Bunu göze alarak aracı (iç dış, km vb. görüntülerini alarak) teslim ettik. Aracı teslim ederken işlemlerin başlaması ümidiyle 'ne olursa olsun biz haklıyız' tarzında sayfalarca düzenledikleri zorunlu sözleşmelerini imzalayıp, kuralları gereği tahmini tamir bedelinin yarısını peşin ödedik. Her aradığımda 'olmadı, tekrar söküp dağıtıp toplayacağız' denildi. Aracımı artık teslim almak istediğimi, kendilerine 1 gün öncesinden il dışından bizzat gidip (15. gün) belirttim, 'aracınızın işi tamam fakat test edeceğiz' dediler. Otelde kalıp ertesi gün aracı teslim almaya gittiğimizde 'yıkama borcumuz olsun' diyerek borçlu kalmayı tercih ederek herhangi bir telafi yapmadan aracı yağ kir içinde bana teslim ettiler. Ödeme alırken 1 kuruş dahi toleransları yok. İyilikleri için yapılan olumsuz eleştiriye kapalılar, kendilerinden kaynaklı oluşan hiçbir hasarı zararı kabullenmiyorlar. 'Bizde o hata olmaz, bu olmaz' şeklinde cevap aldık hep. Her şeyi onlar biliyorlar, müşteri hiçbir şeyden anlamaz tavırlarındalar. Aracı teslim aldım yola çıkacakken (Atco içinde) araç çalışmadı, keyfine düşkün personelin koltuk ısıtma fonksiyonunu kullandığını da bizzat gördüm. Bunun açık unutularak yarım kontakta tamir işleminin devam etmesi nedeniyle akünün boşalmış olması ihtimali de çok yüksek. Şanzıman 16 günde yapıldı. Nasıl olduğunu zaman gösterecek. Kendi haline bıraksak bence 30-40 günden önce teslim alamazdık. 1) Yeni sorunsuz 3.500 TL'lik akü bitik, 2) Teyp devre dışı, 3) Geri görüş kamerası devre dışı, 4) Aracım yağ toz, kir içinde, 5) Yarım depo (30 litre) mazot eksilmiş, depo sıfıra yakın, 6) 120 km yol kat edilmiş, +250 km mazotun nereye gittiği meçhul, 7) Vites geçiş sorunu biraz devam eder şekilde, 8) Kaportada yukarıdan aşağı yönlü çizikler ile aracı çok kötü bir vaziyette teslim aldık. Uzun yola çıkacağımızdan bu sorunları giderene kadar çok zaman ve para harcadık. Konuyu kendilerine ilettiğimizde bu sorunları dile getirmemizi küçümseyerek, mantığa aykırı savunmaya geçtiler, telefon görüşmemizi personele dinletip bir de onlarla muhatap ettiler. Buranın başındaki sorumlular hiç mi okumuyor bunca insanın mağduriyetini? Ne diyeyim, hayrını görmesinler.

Yorumlar (9)

Hukuk
Hukuk

Atco bu şikayetleri telafi etmeli. Şikayetlere bakıp vazgeçtim. Aracı kötüleyen çözüm üretmeyen İşimizi kolaylaştırmayan neden var?

Galip
Galip

Bende katkıda bulunursam şanzıman revizyonu sonrasında araç üzerine montajı yapılırken plastik kelepçe de ilave edilmiş. :((

Oggz

Bunlarda standart bende de soğutucuyu kelepçeyle tutturmuşlardı kelepçe olmadan olmuyor demek ki

Oggz

Googlda benimde yorumum var ama benden başkası görmüyor hatta video da koymuştum ama bir şekilde engelleniyor genel görünümde çıkmıyor

Rasim

Ben de aracı teslim etmeden 1 dakika. Önce teslimat anında ve Atcodan çıkarken video görüntülerini depo durumunu vb. Kayda almıştım iyi ki almışım

Oggz

Google yorum yazın onu da engelliyorlar kimse görmüyor bakin bu da benim tecrübem. Bu halde teslim ettiler sonradan fark ettik ama is isten geçti

Rasim

Atcodaki şanzıman revizyonundan kısa bir süre sonra aracımın şanzıman hortumu patladı, çekiciyle sanayiye götürdüğümüzde revizyon yapılıp bu eski hortumun değiştirilmemesini normal bir durum olmadığı bize izah edildi, kısaca bunları okuyup yi e de böyle bir yere araç emanet eden kendi bilir.

Rasim

Kısa süre kullanım sonrası şanzıman borularından biri yolda patladı çekici ile sanayiye götürdüğümüzde revizyon işlemlerinde basit bir borunun bile yenilenmediği belirtildi.

Rasim

Oraya daha detaylı yazmıştım yayınlanmamış fakat nedenini bilmiyorum

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Atco Otomatik Şanzıman Araba Servisi Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

07 Haziran 2024 17:43

Atco Otomatik Şanzıman Yaptığı İşin Arkasında Durmuyor

22 Temmuz 2023 23:41
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Atco Otomatik Şanzıman BMW F10 Şanzıman Arızası

30 Ekim 2023 16:40