Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Atatürk Üniversitesi Ücret İade İşlemi

01 Kasım 2023 16:06

Atatürk Üniversitesi Sosyal hizmet bölümüne DGS ile geçiş hakkı kazandım ve 16 Eylül civarı ücreti yatırmamla beraber kaydım tamamlandı. Ancak sonrasında gelişen maddi sıkıntılar dolayısıyla kaydımı sildirmek zorunda kaldım. Öğrenci işlerini aradım prosedürü öğrendim. Bana söylenen eğer ders kaydı işlemlerinden önce dilekçeyi yollar ve kaydımı sildirir isem ücret iadesinin yapılacağı yönündeydi ve 25 Eylül 'de dilekçeleri posta yolu ile ulaştırdım. Aynı gün içinde kaydım sorunsuz silindi ancak 1 ay geçmesine rağmen ücret iadesi yapılmadı. Sonunda bugün tekrar öğrenci temsilcilerine ulaştığımda bana dilekçenin sonuçlandığını ve ücret iadesinin yapılmayacağını söylediler gerekçe olarak ise Elle tutulur herhangi bir açıklama yapmadılar. Kayıt işlemleri başladıktan sonra iade yapılamıyor falan gibi sahte bir mazeretti. Konu ile ilgili gereğinin yapılması hakkında yardım talep ediyorum.

Müjgan

Hocam aynı sorunu yaşıyorum, CİMER'e kayıt oluşturdum Yok bakmadı 30 gün geçti, öğrenci işleri 5 kere paramın iade olacağını beyan etti

Müjgan

Aynı sorunla karşılaştım. 7 eylülde dilekçe göndermiş olmama rağmen öğrenci işleri yanlış ve yanıltıcı beyanda bulunuyor

Müjgan

CİMER'e kayıt açtım bu sorunu yaşayan hepimiz birlikte bir mail atarsak çözebilceğimizi düşünüyorum.

25 Ekim 2023 08:29
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Kapatılan Bölüm Nedeniyle Kayıt Hakkım Ve Ödenen Harçlarım Mağduriyetine Çözüm Talebi

16 Eylül 2025 23:42
kapatilan-bolum-nedeniyle-kayit-hakkim-ve-odenen-harclarim-magduriyetine-cozum-talebi-1.jpg

26 Eylül 2025 20:50