Atatürk Üniversitesi Hastanesi Hemşirenin İlgisizliği Ve Rencide Edici Davranışları!

22 Ekim 2024 17:56

Prof. Dr. ***'ndan çok memnunum. Çok güzel ilgilendi ve sorunlarıma çözüm buldu. Gıda alerjisi testi için d*** Hanım'a yönlendirdi. Gittiğimizde gıda testi yerine solunum testi yapıldı. İstemediğimizi belirtmemize rağmen dinlemedi ve yaptı. Ben iğneden korktuğum için ağzımı kapattım ve gözlerim doldu. Tam 10 tane solunum kiti vurdu, üstelik ben gıda testi istediğimi belirtmiştim. Test bittikten sonra 20 dakika beklemek için koridora çıktık. Çok sayıda hasta vardı ve herkesin içinde sesli bir şekilde 'hayret bir şey ya' diye bağırdı. Çok rencide oldum. 25 yaşındakiler acı çekemez diye bir kanun mu var? Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Cildiye Poliklinikleri'nde d*** Hemşire'nin hastalarla ilgilenmesi hayret verici. Kimse zorla hemşire olmuyor, herkes işini böyle yapsa ne olur merak ediyorum. Ben öğretmenim mesela, çok acayip çocuklar var ama biz yine de sevecenlikle davranıyoruz. Kimseyi azarlamıyoruz. Herkes mesleğini hakkıyla yapmalı ya da yapmamalı. Denetim şart.

Merve
Merve