Atasun Optik, Seiko Gözlük Camı Soyulmaları İçin Destek Vermiyor

Atasun Optik, Seiko Gözlük Camı Soyulmaları İçin Destek Vermiyor
29 Ağustos 2024 18:35

2022 Kasım ayında Atasun Optik'ten gözlüğüm için Seiko marka gözlük camı aldım. Alırken bana markanın çok sağlam olduğundan bahsedildi. Ve o zaman için diğer markalara göre yüksek bir meblağ ödedim. Lakin 2 yıl dahi geçmeden gözlük camının kaplamalarında soyulma başladı. Bana verilen kartta "antirefle kaplamalar 3 yıl garantilidir" denmesine rağmen şube de bana garantiye yine de gönderebileceğimiz lakin kabul edilmeyeceğinin garanti süresinin dolduğu söylendi. Öyleyse kartın arkasında neden 3 yıl garanti olduğundan bahsediliyor. En kalitesiz markalarda dahi böyle bir şey olmazken Seiko gibi markada bunun olması kabul edilemez.

29 Ağustos 2024 18:42 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Umit
Umit
04 Eylül 2024 12:20

Hala bir geri dönüş sağlanmadı.

05 Eylül 2024 10:21

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Anonim
Anonim

%kaçlığı ne kadara almıştınız camı? Memnun musunuz son durum nedir? Değiştirdiler mi?

Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Ve Seiko Gözlük Camında Yaşanan Garanti Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

17 Mayıs 2025 13:12

11 Haziran 2024 15:07
Atasun'dan Aldığım Rayban Marka Gözlüğün Camlarının Kaplaması Bozuldu.
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Aldığım Gözlüklerde Sürekli Çerçeve Soyulması Ve Garanti Sorunu

22 Nisan 2025 14:59