18 Şubat 2024 01:06

18.02.2024 tarihinde kullanmakta olduğum Emporio Armani marka numaralı gözlüğümün cam değişimi için Erzurum MNG AVM Atasun Optik mağazasına gittim. M. E*** isimli çalışan camını değişmek için çerçeveyi benden aldı, yaklaşık 5 dakika sonra sağ cam çerçevesinin kırıldığını söyleyerek bilgi verdi. Çerçeve kırığından dolayı mağaza olarak herhangi bir sorumluluk kabul etmediklerini, cam siparişini verirken bize çerçevede değişim sırasında problem olabileceğini söylediğini iddia etti. Yalnız böyle bir şeyin bilgisi bize verilmedi, verdiğine dair herhangi bir belgede yoktur. Sonrasında eski camı tekrardan takabileceğini, camın iadesi yaptı, çerçeve için hiçbir sorumluluk kabul etmedi. Bizde mecburen hiçbir şekilde yardımcı olmadıkları için ve gözlüksüz göremeyeceğim için kabul etmek zorunda kaldım. Eski gözlük camlarını takıp bana teslim etti. Mağazadan çıktıktan sonra gözlük camlarında bir terslik olduğunu fark ettim sonrasında tekrar mağazaya dönüp bu durumdan bahsettim. Kendisi gözlük camlarının ters taktığını ve yerlerini tekrar değişmek için çıkartıp yeniden takarken sol cam çerçevesini de kırdı. Yapabileceği hiçbir şey olmadığı söyleyerek Japon yapıştırıcısıyla çerçeveyi yapıştırıp bana teslim etti fakat 1-2 saat sonrasında yapıştırılan yerlerden tekrar ayrıldı. Pahalı bir çerçeve bana iki yerden kırık şekilde teslim edildi ve hiçbir şekilde de yardımcı olma yoluna gidilmedi, numaralarımda büyük olduğu için mağduriyet yaşıyorum. Bu konu hakkında şikayetimin dikkate alınmasını ve en kısa sürede bana geri dönüş yapılmasını istiyorum.

18 Şubat 2024 09:20 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

19 Şubat 2024 17:18

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 10:24

Atasun Optik'te Bitmeyen Gözlük Çilesi

26 Kasım 2024 16:22
Atasun Optik'te Bitmeyen Gözlük Çilesi
Alkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 15:43
Emre sonuçtan çok memnun

20 Ocak 2024 15:48
"Müşteri hizmetlerinin desteği için çok teşekkür ederim"
Mikdat sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 22:40