Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 18:33

Marka: Asus
Ürün Türü: Gaming nb
Ürün Modeli: tuf FX516PM
Ürün S/N: N2NRKD019517060

Yukarıda bilgilerini verdiğim laptopum güncellemelerden sonra açılmadı. Asus'un internet sitesinden destek formu oluşturduğumda, Ankara KVK Teknik Servis'in yetkili servis olduğu bilgisini içeren bir mail aldım ve bizzat servise ürünü teslim ettim. Üründe sıvı teması olduğuna ve garanti dışı kaldığına dair bir mail aldım. Ürünü tekrar alıp eve geldiğimde, aşağıda resimlerde görüldüğü üzere, ürünün kasasında bombeler oluştuğunu fark ettim. Kendi bilgisayar firmama götürüp ürünü incelettiğimde, sıvı temasının olmadığını, termal padlerin o izleri yaptığını ve ürünün tekrar montajı sırasında kasaya zarar verildiği tarafıma söylenmiştir. Asus'a durumu tekrar bildirdiğimde, KVK Teknik Servisinde yapılan hatayı kabul etmeyerek aşağıdaki cevabı göndermiştir. Asus gibi bir markanın bu durumlara düştüğünü görmek benim için üzücü olmakla beraber, ürünümü garanti dışı bıraktığı ve zarar verdiği için hakkımı her yerde arayacağımı bilmesi gerekir.

Op. sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 13:35
Asus Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar Kalitesi, Satış Sonrası Garanti Kapsamı.
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Kısa Sürede Laptopta Yaşadığım Sorunlar!

27 Ağustos 2025 22:49
asus-bilgisayar-kisa-surede-laptopta-yasadigim-sorunlar-1.jpg
Kutay sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 20:27
Asus Bilgisayar Asus Laptop Garanti Hizmetinde Yaşanan Sorun Ve Onarım Ücretlendirmesi
Yağız sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 23:50
Asus Bilgisayar Kategorileri