Murat sonuçtan çok memnun

Askaynak Onarım Hayal Kırıklığı: Ücret Sürprizi

Askaynak Onarım Hayal Kırıklığı: Ücret Sürprizi
25 Ocak 2024 23:06

10 yıllık makinemin tamiri için Askaynak fabrikasını aradım ve durumu anlattım. Makinamın arızalı olduğunu ve kargoya vermem gerektiğini söylediler. Ödemeyi kendilerinin karşılayacağını belirtip, makinemi gönderdim. Ancak makinemin arıza sebebi olarak yüksek bir meblağ belirtildiğinde, makineyi geri iade etmelerini istedim. Bunun üzerine benden tamir ve kargo ücreti talep ettiler. En başında müşteri hizmetlerine durumu açıkladığımda, 'Siz gönderin, biz size haber verelim' demişlerdi. Şimdi ise tamir, kargo ve diğer ücretleri istiyorlar. 500-600 TL gibi bir meblağ isteniyor ki bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı. Baştan 'Gönderin, biz karşılarız' demişlerdi.

25 Ocak 2024 22:44

Elimdeki 10 yıllık makinemin tamiri için makinamı askaynak fabrikasını aradım durumu anlattım arızalı olduğunu kargoya vermeni söylediler verdim ödemesini biz karşılıyoruz dediler ve gönderdim makinemin arıza sebebini yüksek meblağ olduğunu söyleyince makinamı geri iade etmelerini söyledim benden tamir ve kargo ücretini istiyorlar ben en başında müşteri hizmetlerine söyledim siz gönderin biz size haber verelim dediler şimdi tamir kargo v. S ücret istiyorlar 500 600 gibi meblağ yazık ben baştan söylediğimde gönderin biz karşılarız dediler

Murat

Arkadaş bu normal bir durum hiç kimse hayrına is yapmaz kargo ücreti var arıza tespit ücreti var 500 lira çok fazla bir, ücret değil adam makineyi açmış uğraşmış

Murat

Makineyi bize gönderin dediler ama bakım için bana ücret alınacağını söylemediler

Ozgur
Ozgur

Ben de bu markayı almayı düşünüyordum araştırıp buradaki olumsuz yorumları görünce Çin mallarına yöneldim yorumlara göre servis ağı sorunlu neden fazla vereyim ki. Benim için satış sonrası destek önemli bu marka şikayetlere bile cevap yazmamış yazık üzüldüm

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Askaynak Marka Makinelerde Sürekli Arıza Ve Garanti Sorunları

Abdullah