Burak sonuçtan hiç memnun değil

Su Geçirmez Ayakkabı Su Alıyor: Asics Gel Sonoma 7 GTX Hayal Kırıklığı

12 Aralık 2024 10:00

Merhaba,
01.11.2023 tarihinde Giresun Olimpiyat Spor Mağazasından Asics Gel Sonoma 7 GTX marka ve model ayakkabı satın aldım. Ayakkabının Gore-Tex (Su Geçirmezlik) özelliği olduğu halde yağmurlu havada bile kısa yürüyüşlerde su alıyor. Bu nedenle 28.10.2024 tarihinde firmaya değişim için başvurdum ancak Marlin Spor Malzemeleri Tic. A. Ş. Tarafından üretim hatasından kaynaklanan bir sorun olmadığı gerekçesiyle kabul olmadı. Diğer marka ve su geçirmezlik özelliği olmayan ayakkabılara göre yüksek ücret ödeyip bir de böyle durumlarla karşılaşmak üzücü ve markaya olan güveni azaltıyor.
Gerekli evrakları ekte paylaşıyorum.
Mağduriyetimin ivedilikle çözülmesini talep ediyorum.
Teşekkürler.

12 Aralık 2024 14:41 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz. Asics Müşteri Deneyim Merkezi

15 Aralık 2024 11:21
su-gecirmez-ayakkabi-su-aliyor-asics-gel-sonoma-7-gtx-hayal-kirikligi-1.jpg

Resmi internet sitenizde dahi ayakkabının Gore-Tex özellikli (su geçirmez) olduğunu söylerken günlük kullanımda dahi su geçiren ayakkabıda nasıl bir üretim hatasının olmadığını açıklayabilir misiniz? İlgili ekibiniz Ayakkabıyı hangi ortamda inceledi, Güneşli havada herhangi bir su ile temas etmeden mi inceledi? Yoksa sizin ürünlerinizi satan mağazalara standart bir form mu gönderiyorsunuz? İnsanlara bu hazır formu mu veriyorlar, incelendi diyerek?

Bülent
Bülent

Bende Sonoma da aynı şeyi yaşadım üretim hatası yok dediler

Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Tugay
16 Ocak 2024 07:37
Haldun sonuçtan hiç memnun değil

Haldun
29 Ocak 2024 23:41
Asics Ayakkabı Şikayeti Ve Garanti Kapsamına Alınmaması.
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
24 Aralık 2023 16:53