Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Asics Islak Zeminde Kayıyor

Asics Islak Zeminde Kayıyor
05 Temmuz 2024 22:40

Adidas Karabük şubesinden yağışlı havalarda su geçmeden rahatça yürümek için su geçirmez özelliğine inanarak Asics marka spor ayakkabı aldım. Ayakkabı tüm ıslak zeminlerde kayıyor. Yağışlı zamanlarda giymeyi bırak en ufak bir ıslak zeminde buzlanma olmuş gibi kayıyor. Yağışlı havada birkaç kere düşmekten kurtuldum derken merdivenlerde düşüp merdivenleri kayarak indim. Hastanelik oldum. İncelemede üretim hatası olmadığını belirtmişler bu kadar şikayet olmasına rağmen. Yere 1 bardak su döküp deneseydi inceleme yapan kopyala-yapıştır inceleme ekibi kaydığını anlardı. Herkese otomatik aynı cevabı vermişler. Tüketici Hakem Heyeti'ne bu durumu taşıyacağım.

08 Temmuz 2024 09:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Asics Müşteri Deneyim Merkezi

10 Temmuz 2024 09:58

Geri dönüş sağlamadılar kendim bizzat aradım yine aynı şeyi söylüyorlar üretim hatası yok diyor üretim hatası yok da yeni alınan ayakkabı neden kayıyor cevap da veremiyorlar müşteri temsilcisi ezbere konuşuyor

Nimet
18 Nisan 2024 14:21

Turan
25 Ağustos 2023 12:42
Teomann sonuçtan hiç memnun değil

Teomann
20 Ocak 2024 21:46
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
11 Mart 2025 12:46
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
21 Kasım 2024 20:38