As Visa Solutions As Visa Başvuru Sorgulama Ekranı Çalışmıyor!

13 Ağustos 2024 12:17

Merhaba 29 Haziran tarihinde As-Visa Ankara şubesinden uzun dönem vize başvurusu talebinde bulundum. Bugün itibari ile tam 14 gün geçti, web sitesi sorgulama ekranı asla çalışmıyor. Tüm bilgileri girdiğimde sürekli "sistemsel bir hatadan dolayı yardımcı olamıyoruz" uyarısı alıyorum. Vize sürecimi takip etmek istiyorum, bu sorunu düzeltmeniz ricamdır. Ya da mail yolu ile bilgi verilebilmeli, bir şekilde vize sürecine dair, nerede olduğu kargoda mı konsoloslukta mı, bu bilgileri öğrenmek istiyoruz.

26 Ağustos 2024 13:42

Bugün 26 Ağustos ve hala vizem bana ulaşmadı,1 Eylül seyahat tarihim. Benden daha önce başvuran arkadaşlarımın vizesi ulaştı. Telefonlar açılmıyor, lütfen bu konuda yardımcı olun.

Yorumlar (21)

Çağrı
Çağrı

Sıla hanım başvurunuzdan bir sonuç var mı? Ben d tipi başvuru yaptım 18 Eylül de ama bir sonuç yok. İnternet sitelerinden baktığımda konsoloslukta değerlendirme aşamasında gözüküyor.

Sena

Merhaba Sıla Hanım, aynı tarihte ben de başvuru yapmıştım. Kurumun sitesindeki mail adresine yazarak vizenin hâlâ değerlendirme aşamasında olduğu bilgisini aldım. Seyahat tarihim geçti ama vizeyle ilgili güncelleme yok. Sizin vizeniz geldi mi acaba, ne durumdasınız?

Sila

Bir gelişme oldu mu acaba Sena hanım

Sila

Merhaba bir gelişme var mi acaba? Öğrenci misiniz bu arada o egitim için mi d tipi başvuru yaptınız

Sena

D tipi oturum vizesi için başvuru yapmıştım.

Sila

Hayır maalesef hiçbir bilgi alamadım. Kargoya verildiğinde arayacaklarını söylemişlerdi sadece, siz hangi tip vizeye basvurmustunuz?

Yalçın

Sıla hanım var mı gelişme benim de 8 Eylül ama hala ses Seda yok bildiği gibi yapsın Allah bunları ne diyeyim başka

Sila

Maalesef hala dönüş yok benden önce başvuran arkadaşımın vizesi eline ulaştı,1 eylülde basvurmustu. Yani tamamen şansa kim denk gelirse onu yolluyorlar sanırım.

Gizem

Sıla Hanım merhaba. Vizenizden haber var mı?

Can

Merhaba Sıla Hanım ben c tipi için başvurdum turistik. Siz konsolosluğa nasıl ulaştınız. Hangi numaraysa öğrenebilir miyim. Cuma almam lazım sonucu ve pasaportu.

Sila

Merhaba can bey benim hala gelmedi maalesef seyahat tarihim de geçti siz de mi d tipi bekliyorsunuz öğrenci misiniz? Dun aradım bana çok yoğun olduklarını yetiştirmeye çalıştıklarını söylemişlerdi

Gizem

Can Bey bizimki seyahat tarihinden bir gün önce çıktı. 15 günlük vermişler ama son gün olunca itiraz da edemedik

Can

Gizem hanım merhaba vizeniz sonuçlandı mı ben de size yakın bir tarihte başvurdum bekliyorum

Gizem

Biz 31 temmuzda turistik başvurduk İstanbul'dan. Haftaya bizim seyahat de, bir dönüş yok :(

Sila

Maalesef hala yok siz ne zaman başvurmuştunuz

Yalçın

Merhabalar bende 6 Ağustos ta vize randevusunda parmak izi ve belgelerimi teslim ettim hala değerlendirme aşamasında diyor sizlerde gelişme var mı?

Benim schengen

Sila

Maalesef yok hala sizin de mi erasmus için, d tipi mi yoksa schengen mi?

Tanay
Tanay

Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum benimde başvurumun üzerinden 16 gün geçti başvuru sorgulama ekranı hala çalışmıyor acaba vizeniz hakkında nasıl bilgi aldınız

Yalçın

Merhaba Portekiz vizesi olumlu sonuçlanan arkadaşım var mı benim 8 Eylül seyahat tarihim ancak ortada hala vize yok vizeyi geçtim pasaportum yok

Sila

Merhaba Ankara'daki iletişim numaralarından aradım 1 kere açtılar, değerlendirme sürecinde dediler. 1 ay oldu benim için arıyorum açmıyorlar maalesef, haber de yok. Sizin ulaştı mi vizeniz erasmus için miydi?

As Visa Solutions Sürekli Teknik Hatalar Nedeniyle Macaristan Vize Randevusu Alınamıyor

09 Ekim 2025 13:04
as-visa-solutions-surekli-teknik-hatalar-nedeniyle-macaristan-vize-randevusu-alinamiyor-5.jpg
as-visa-solutions-surekli-teknik-hatalar-nedeniyle-macaristan-vize-randevusu-alinamiyor-4.jpg
as-visa-solutions-surekli-teknik-hatalar-nedeniyle-macaristan-vize-randevusu-alinamiyor-3.jpg
as-visa-solutions-surekli-teknik-hatalar-nedeniyle-macaristan-vize-randevusu-alinamiyor-2.jpg
as-visa-solutions-surekli-teknik-hatalar-nedeniyle-macaristan-vize-randevusu-alinamiyor-1.jpg

15 Temmuz 2025 00:44