Onur sonuçtan hiç memnun değil

Nef Eskişehir Arsa Sorunları

Nef Eskişehir Arsa Sorunları
05 Temmuz 2024 17:27

Nef Eskişehir projesinden almış olduğum parsel için 2024 Nisan ayında alt müteahhitlerle görüşmelerin başlayacağı ve geçtiğimiz 3 sene zarfında altyapı taahhüt işlerinin bitmiş olacağına yönelik anlaşma karşılığında paramı ödemiştim. Az önce yaptığım görüşme ile de öğrendiğim üzere hiçbir şey yapılmamış durumda. Diğer tüm projelerinde de yaşanan sorunu görünce paramıza çökmüş bir kurum görüyorum. Ne bir bilgilendirme söz konusu ne de doğru düzgün bir cevap. Diğer satın almış arkadaşlarla da görüştüğümüzde her müşteri temsilcisinin bambaşka cevaplar verdiğini öğreniyoruz. Doğru düzgün bir cevap ve açıklama asla verilmiyor.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Armağan
Armağan

Merhabalar bende Eskişehir nef arsa projesinden bir arsa almak istiyorum ama müşteri hizmetlerini aradım 3 kişiyi aradım 3 u de farklı farklı cevap söyledi bilgisi olan dönüş sağlayabilirse sevinirim durum nedir şu anda?

Banu
Banu

Bende Nef Eskişehir'den hisse aldım. Nisan 2024 de projeye başlanacağı söylenmişti. Ocak 2025 e geldik hala başlanan bir şey yok.

Bade
Bade

Geçmiş olsun herkese aynı şeyi yapıyorlar ben paramı alana kadar tabi değer kaybetmiş sekliyle çok az bir faizle aldım. Paramızla kaynak. Sağlayan bir kurum. Yasal kurumlara başvurmam ve dışlı olmam sayesinde aldım ablam hala Eskişehir projesinden parasını 6 yıl olmasına rağmen alamadı. Nisani bekliyorum.

Burak
Burak

Bu proje ile ilgili bir WhatsApp grubu mevcut mudur? Toplanıp hukuki olarak hak aramak daha etkili çözüm olacaktır

Güldane
Güldane

Kuralım bir grup gerekeni yapalım

Ömer
Ömer

Merhaba bende Eskişehir projesinde hisse sahibiyim nisan ayından beri sürekli arıyorum ve gerekli izinler için başvurular yapıldı cevap bekliyoruz dediler uzun bir süre bu cevabı aldım dayanamadım ilçede bulunan başvurduk dedikleri kurumlar ile bizzat iletişime geçtim ve nef tarafından herhangi bir başvuru yapılmadığını o firmaya çok fazla güvenmemem gerektiğini söylediler bende tekrardan nefe bu yaptığımı söylediğimde kaçamak cevaplar verip biz size dönüş yapacağız dendi ve herhangi bir dönüş yapılmadı bugün 13.11.2024 tarihinde tekrar aradığımda 2025 yılı itibariyle 2 farklı inşaat firması belirleyim hisse sahiplerinin tercihine sunacağız hangi firmayı isterlerse o müteahhit firma ile çalışmaya başlayıp teslim tarihi olan 2027 yılında projeyi teslim edeceğiz dendi. Sürekli kaçamak cevaplar alıyorum

Nef İnşaat Nef Arsa Biga Projesinde Yaşanan Gecikme Ve Mağduriyet

Tayfun
12 Şubat 2024 19:34
Nef İnşaat Nef Arsa Biga Projesinde Yaşanan Gecikme Ve Mağduriyet
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 23:30
Arsa Nef Ilgaz Projesi Teslimat Ve Ödeme Sözleri Sürekli Erteleniyor
Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Nef Arsa Tutulmayan Sözler Ve Geciken Proje

Egemen