Mert sonuçtan çok memnun

15 Aralık 2024 18:31
Mert'nin Teşekkür Mesajı
“Arora markasının yetkili satıcı ve servisi olan acar motors firmasına özellikle teşekkür ediyorum. Problemimi kısa sürede çözdü ve sonuca ulaştırdı. Daimi ve sadık müşterisi olmamın yanı sıra ilgili davranışları beni çok memnun etti. Çevremde ki herkesi bu bayiye yönlendiriyorum memnuniyetimi dile getirerek.”

11.11.2024 tarihinde motorumun ön far kısmında fark ettiğim bir sorun göze çarptı. Acar motor yetkili bayi ve servisin e hemen WhatsApp hattından durumu anlatan görsel paylaştım ve akabinde de servise gelmemi istediler. Takriben iş durumundan dolayı 2-3 gün içerisinde servise gittiğimde garanti kapsamında değişim olacağını söylediler. Bu sırada motorumun garantisi şubat aylarının ortalarında bitecek. Sırf garanti dışı olmasın diye yetkili servisten başka yere de asla götürmedim. Birkaç gün sonra Fabrikadan cevap gelmiş ve garanti kapsamına alamayacaklarını km yüksekliğini (motorum 12.000 km ) ve neredeyse. 2 yıl. Olduğunu belirttikleri bir mail atarak Acar motora cevap yazmışlar. Bu motora herhangi bir elektriksel bir müdahalede bulunmamış olmama rağmen ön fardaki Bu sorunun giderilmesini yetkili firma ve mercilerden rica ediyorum. Biz bu motorları garantili diye yetkili servisleri götürüp getiriyoruz dünyalarca bakım paraları ödüyoruz fakat Arora Motor elini taşın altına koymayıp bizi mağdur ediyor hem de garantisi devam eden bir motor için. Zaten hayat pahalı o kadar ücret Ödediğimiz ürünün arkasında durmuyor bizleri dünyalarca lira ödeme mahkum bırakıyorlar. Arora fabrikasına yapılan talep no: 78 691. Gereğin yapılmasını arz ederim.

Mert
Mert
15 Şubat 2025 16:34

Haktan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Marka Araçta Servis Ve Parça Kabusu

28 Ocak 2025 22:27
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Arora GT 125 Motorumun LED Far Sorunu Ve Garanti Süreci

14 Şubat 2025 09:03