Feridun sonuçtan hiç memnun değil

Arora Yedek Parça Ve Servis Sorunları

17 Mayıs 2023 22:07

Çınar motosiklet sanayi ve ticaret limited şirket Arora yetkili bayii olan ve sultan selim mah. Hümeyra sk. Nef 09 b blok no:7 a/1 Kağıthane / İstanbul adresinde satış yapan firmadan Arora max-t marka motosiklet aldım. Motosiklet bakım ve arızalarını mart 2023'e kadar çınar motosiklet yetkili servisi tarafından yapıldı.

25 Nisan 2023'de motosikletimin egzozu arızalandı ve arızası için çınar motosiklet yetkili servisine başvurdum. Oda servisliği bıraktığını ve balcı motorlu araçlar a. Ş. Tarafından arızanın giderileceğini belirtti. 2 Mayıs itibariyle balcı motorlu araçlar a. Ş yetkili servisiyle +90 545 640**0 telefon numarası üzerinden irtibata geçtim. O da bana 10 gün sonraya gün vererek “10.05.2023 çarşamba saat 11'e randevunuzu oluşturduk” şeklinde mesaj atarak “0541 25**11 yedek parçadan bilgi alırsınız sabah elinde var mı egzoz diye” irtibata geçmemi söyledi.

+90 541 2** 11 telefonla irtibata çektiğimde bende motosikletin km'sini ve ruhsatının resmini istedi. Bende elinde olup olmadığını sordum. Bu arada motosiklet kullanırken şanzımanı da arızalandı. Bu konu hakkında da bilgi istedim ve 10 Mayıs 2023 saat 11:00'da randevumun olduğunu bu zamana kadar da parçaları yoksa teminini istedim. Sürekli aramama rağmen bir türlü dönüş yapmadı. 9 Mayıs günü WhatsApp uygulamasından fotoğraf atarak parçaların 10 iş günü içinde gelebileceğini belirtti.

Bende bu durumu Arora motorsiklet fabrikası 444 7 484 numaralı telefon numarasını arayarak yetkili servis bölümüyle paylaştım. Onlarda bana “servislerinde yoğunluk olduğu ve motosikletin bozulmadan 10 gün önce haber vermemi istediler.

12 Mayıs günü 0545 7**9 numaralı telefondan fabrikada usta başı olan kişi ile görüştüm motosikleti motorsiklet yetkili servise getirmemi istedi. Oradan Arora motorsiklet fabrikasına tamir için götürüleceğini belirtti. Bende ikinci bir nakliye ücreti ödeyerek motosikleti motorsiklet yetkili servisine götürdüm motorsikletim hala alınmadığını ve tamir edilmediğini servisten öğrendim.

Sonuç: Arora motorsiklet fabrika ve balcı motorlu araçlar a. Ş’ satış sonrası hizmetler yönetmeliği’nin servis istasyonlarının sorumlulukları madde10 (4) üncü bendine göre ve madde 11 (a) (b) bentlerine, madde 14 (4) bendine göre aykırı hareket ederek beni mağdur etti. Konu hakkında kendilerinden şikayetçiyim ve gereğinin yapılmasını azr ederim.

Arora Motorsiklet Satış Sonrası Çok Kötü

27 Eylül 2024 16:01
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 00:01

04 Eylül 2023 13:08