Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor N**** A**** Cappucino Almamalısınız!

02 Kasım 2023 19:31

Yaklaşık 1 senedir kullanmakta olduğum daha doğrusu kullanmaya çalıştığım, A**** marka Cappucino 50cc model motorumu aldığım ilk günden bu yana olduğu yerde stop etme, devir düşüklüğü ve hızlanmaması nedeniyle servise verdim. Daha motor 50 kilometredeyken motor bu sorunları yapmaya başladı. Servise bu şikayetlerle ilk defa motoru götürdüğümde 1-2 gün sonra yaptıklarını ve düzeldiğini belirttiler. Motoru kullanmaya başladıktan bir iki gün sonra aynı sorunlar tekrar etmeye devam etti. Motoru tekrar İzmit A**** Motors'a yani servisine geri götürdüm. Motoru yine bırakmamı istediler. Motorun yeni olduğundan ve henüz açılmadığından dolayı bu sorunların tekrarlayacağını söylediler. Birkaç gün sonra motoru geri aldım, bu defa motor yine aynı şekilde üzerinden gün geçmeden servisten aldığım gibi stop etmeye devam etti. Serviste ki usta arkadaş, ben motoru yaptım kullandım bir sorun yok dedi. Ancak ben motoru bırakırken kaç kilometrede bıraktığımı bildiğim için alırken motorun sadece 1 km denenmiş olduğunu gördüm. Sadece 1 km deneyerek motorun düzeldiğini söyledi bana usta arkadaş. Bir süre bu şekilde kullanmaya devam etmeye çalıştım. Baktım olacak gibi değil motoru servise geri götürdüm, aynı şikayetlerle verdim. Bu defa servise bırakırken telefon numaramı istediler, tamir ettiğimiz de arayacağız dediler. Tamam dedim olabilir yani sonuçta yeni motor, e adamlarda yoğun haliyle çok üzerine düşemiyorlar. Motoru servise verdim, tam 3 ay belki de daha fazla bir zaman zarfında serviste kaldı. Bu sürede 5-6 kez servise gittim, her gittiğimde oldu mu benim motor diye sordum. İlk sefer parça bekliyoruz fabrikadan dendi, yurt dışından gelecek dendi. Tamam dedim olabilir uzun sürebilir. Tekrar tekrar her gittiğimde telefon numaramı istediler ve her seferinde telefon numaramı verdim. Son olarak motoru almadan önce baktım ki yaz bitti. Yazın kullanmak işe gidip gelmek için aldığım motor bütün yaz serviste yattı. Bu durumda hala adamlara tolerans gösterip sık boğaz etmiyorum. Ne oldu benim motora demiyorum, bağırıp çağırmıyorum gayet sakinim. En son servise gitmeden önce fabrikayı müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetlerine motorun uzun süredir serviste olduğunu beklenilen parçanın nerede olduğunu gelip gelmediğini öğrenmek istedim. Müşteri hizmetlerinde ki arkadaş, bize geçilen parça siparişi yok sistemde dedi. 500 km bakımı da sisteme girilmemiş. Artık bıktım bu motorla ve servisiyle uğraşmaktan.

profile profile
07 Kasım 2023 03:41

Arkadaşlar, evinize yürüyerek gitmekten sıkıldıysanız kendinize bir Cappucino marka motosiklet alın, onu da sırtınız da taşıyarak daha fazla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz evinize giderken. Motosiklet sizi değil siz motosikleti taşıyın, Arora Cappucino sizin sağlığınızı da düşünüyor ve kardiyo yapma imkanı da veriyor.

07 Kasım 2023 04:00

Atmış olduğum videolar serviste 3 ay bekleyen ve yapıldığı iddia edinilen motorumun videoları. E-5 ortasında motorunuzun bir anda stop ettiğini ve marş almadığını, sağınızdan solunuzdan araçların vızır vızır geçtiğini düşünmenizi tavsiye ederim. Hayır bu motoru tamir etmeyin ben bu motoru saklayacağım çoluk çocuğuma eşe dosta göstereceğim, onlarda aynı hataya düşmesinler diye. Bu motor ve servis desteği müzelik, hatta takdire şayan. Bu motor tam bir hayat tecrübesi. Eğer birisi size nasıl servis desteği verilmez diye sorarsa bu motorun hikayesini anlatın, hatta belli bir ücret karşılığında motoru ziyaret bile edebilirsiniz.

Yunus
Yunus

Aynı sorunu bende yaşıyorum benimde motorum sürekli Durduk yere stop ediyor alalı yaklaşık 1 yıl olacak yani şöyle baktığım da bu motorda kronik bir şey bu stop etme sorunu herhalde normal seyir halindeyken motor bir anda hızdan düşüyor ve ışıklarda falan durduğumda motor stop ediyor yani düzelecek gibi değil çok can sıkıcı bir durum

Serkan

Ben sorunu çözdüm, gittim başka bir servise baktırdım. Baktırdığım servis motorun üst kapağını ve sübapları değiştirdi sorun düzeldi. Motorun üst kapağında kronik üretim hatası varmış. İşin komik tarafı motorun üst kapağına para verdim üretim hatası olmasına rağmen. 2150 lira para verdim. Sonra kesilen faturayı önceki servise götürüp gösterdim. Adamlar ilk bakımı sisteme girmedikleri için fabrika hatayı bende bulmuş ve benden ücret aldı yapan servis. Önceki servise de durumu söyledim. Onlarda 1000 lirasını veririz işçilik bizi ilgilendirmez, evet bakımı girmeyi unutmuşuz dediler. Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Müşteri hizmetleri de bakımını yaptırıp yaptırmadığını ben nereden bileyim git Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet et dedi. Yani ortada bir hata var o hata da benim Arora'dan motor almam. Bir firma ancak bu kadar ürettiği malın arkasında durmaz. Aldığımda bin pişman ettiler beni.

Serenay sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Motor Sürekli Arızalandı Ve Güvenliğim Tehlikeye Girdi

24 Mayıs 2025 15:31

22 Eylül 2023 13:47
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 13:03